Opleiding Bosbadgids

Bij The Forest Bathing Circle Academy volg je de Opleiding tot gecertificeerd Bosbadgids. In deze holistische opleiding leer je de theorie en praktijk van bosbaden en hoe je deze overbrengt op anderen. Aan het einde van de opleiding ben jij er klaar voor om als intermediair te werken tussen mensen en de natuur met al haar helende krachten. Bovendien heb je in dit inspirerende drie-maanden-durend leertraject ontdekt welke wijze, benadering en doelgroep het beste bij jou past.

De opleiding is geschikt voor alle geïnteresseerden met of zonder de wens om als professionele en gecertificeerde bosbadgids aan de slag te gaan en een eigen praktijk of bedrijf op te zetten. Misschien ben je een professional die bosbaden wil integreren in je al bestaande werkzaamheden en praktijk als bijvoorbeeld leraar, natuurgids, psycholoog, therapeut, meditatiedocent yogadocent, coach, opvoeder. Of misschien ben je vooral op zoek om je persoonlijke groei en natuurverbondenheid te versterken in je dagelijks leven.

Voorkennis van of ervaring met bosbaden is niet vereist. Het belangrijkste is dat je komt met een open mind en nieuwsgierigheid om te leren; van en met de natuur, van elkaar en over jezelf. De investering die je maakt is niet alleen financieel, tijdens de opleiding wordt van je verwacht dat je tijd en energie vrijmaakt om aanwezig te zijn en jezelf te ontwikkelen.

Het evenement is afgelopen.

Datum

01 - 05 apr 2024
Verlopen!

Organisator

Eefje Ludwig

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen