Talin van Wijck

15 jaar geleden mocht ik wat tijd doorbrengen op Wonderwijs. De eerste iederwijsschool van Nederland in Loenen. Helemaal welkom zijn en gevierd worden om wie je bent. Dat mocht ik toen ervaren en 2 jaar geleden vond ik dit opnieuw. Weer in Loenen en wel in de Zonnehuis community.

In de 2 jaar dat ik hier woon heb ik de onschatbare waarde van community mogen ontdekken en dit gun ik iedereen. Ik heet je daarom van harte welkom om je ook te verbinden met deze fijne plek en dit bijzondere land.

Naast dat ik me inzet als host en moestuinder bij het Zonnehuis creëer ik gewijde ruimtes van verstilling en verbinding. Dit doe ik onder andere door ceremonieel werk, yin yoga en binnenkort ook lichaamsgerichte coaching sessies. Ik bied je graag de veilige bedding om te voelen wat er in je leeft zodat je het leven dieper kunt toelaten en jouw authentieke Zelf bestaansrecht geeft. Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar aseedofawakening@gmail.com