Rosella: marketing communicatie

Wat brengt je bij ‘t Zonnehuis?

De liefde voor het vertellen wat gevoeld wordt bracht me bij ‘t Zonnehuis. Een bijzondere plek waar vanuit met zoveel liefde en toewijding innerlijke reizen hun thuishaven hebben. Hier komen mijn twee werelden ook samen; m’n ervaring in marketing communicatie ontmoet het werken vanuit het hart met anderen in het bewandelen van hun eigen weg.

Waar komen we je tegen?

Je zult mijn stem horen via de nieuwsbrief die ik elke maand samen met Bas en Astrid schrijf. De berichten op sociale media vloeien uit m’n pen, de website hou ik up-to-date en je zult me af en toe ook in levende lijve treffen in ‘t Zonnehuis.

Waar woon je? Hoe ziet je leven er verder uit?

Ik woon in Ugchelen samen met m’n man en twee katten. In het dagelijks leven begeleid ik mensen op weg naar het (her)ontdekken van hun eigen licht. Dat doe ik door middel van het geven van yogalessen, begeleiden van ademsessies, Reiki en workshops.  

Wie of wat inspireert jou?

Een grote bron van inspiratie is Paulo Coelho. Zijn boeken zijn als lichtjes op m’n weg, telkens precies dat stukje wijsheid wat me helpt. M’n favoriete quote van hem is afkomstig uit De Alchemist: 

“And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.”

Als reminder dan we onderdeel zijn van een groter geheel met alle mysteriën die ons te boven gaan, en wel door ons heen stromen. Als bekrachtiging dat het leven aan je zijde staat.

Wat zijn ingrediënten voor een goede werkdag bij ‘t Zonnehuis?

Ik vind het heerlijk om ‘s ochtends in de vroegte in alle rust te beginnen. Daarna heerlijk binnen te wandelen bij ‘t Zonnehuis om samen plannen en ideeën door te spreken, te brainstormen, samen te eten en te verbinden. Samen co-creëren in liefde, daarvan gaat m’n hart zingen.