Manon: front-office & event coördinator

Wat brengt je bij ‘t Zonnehuis?

Ik ben werkzaam bij het Zonnehuis als event coördinator waar ik me vooral bezighoud met de boekingen. Ik ben daarnaast ook af en toe host.

Waar woon je? Hoe ziet je leven er verder uit?

Sinds 2020 woon ik weer in Nederland na een verblijf van 8 jaar in het magische Glastonbury in Engeland. Ik werkte daar als reisgids voor krachtplekken, deed airb&b voor spirituele zoekers en ik was werkzaam bij een groot holistisch centrum waar vele mooie retreats werden georganiseerd. Ik had het daar na mijn zin en nu dat ik weer terug ben, ben ik blij het Zonnehuis gevonden te hebben, waar ik veel van dezelfde sfeer voel. Naast mijn werk als Leefstijlcoach en het organiseren van spirituele workshops en reizen naar Glastonbury, voel ik dat ik een mooie balans heb.

Heb je een lijfspreuk of motto om te delen?

“Get lost in nature and you will find yourself”

Wat zijn ingrediënten voor een goede werkdag bij ‘t Zonnehuis?

Een goede werkdag bij het Zonnehuis begint met een mooie verbinding met de natuur daar en met de mensen op die plek.