Liz: host

Iets langer dan een jaar werk ik in het hostteam bij ‘t Zonnehuis. De natuur en de rust rond ‘t Zonnehuis en de fijne mensen die ‘t Zonnehuis aantrekt riepen me. Het community gevoel van samenwerken en leven.

Ik vind het fijn om te genieten van de mensen die er zijn en om met aandacht aanwezig te blijven bij hen en bij alles wat ik doe. Soms een uitdaging omdat het druk kan zijn en er dan veel moet gebeuren en ik dan gemakkelijk in de automatische piloot schiet. Wakker blijven door de dag heen is een cadeau aan jezelf en de ander.


Hoe ziet je leven er verder uit?

Ik woon op dit moment op een hele fijne plek in Zutphen samen met mijn Nepalese partner Saurav (en ons kindje op komst die nog warm in mijn oventje zit). Op dit moment zijn we best gesetteld voor ons doen en willen we voorlopig in Zutphen blijven. We houden allebei van reizen en andere culturen. Het is een droom om een periode in Nepal te wonen en daar iets te kunnen doen voor de kinderen die het moeilijk hebben. Op dit moment kan ik dat gelukkig kwijt in mijn werk als kindertherapeut.


Heb je een lijfspreuk / levensmotto?

“Leef lekker in het nu”!