Laura: Communicatie & Marketing

Hi! Ik ben Laura Freling en ik doe sinds maart 2024 communicatie en marketing voor het Zonnehuis. Ik ben 39 jaar en woon samen met mijn man en twee dochters.

Mijn achtergrond en interesses zijn vrij breed! Ik heb grote passies voor schrijven, wandelen, yoga, meditatie, lezen en koken. De balans blijven vinden / houden tussen inspanning en rust is een thema dat me al jarenlang bezighoudt en steeds een laagje dieper gaat. Als yoga nidra docent komt het thema ‘rust’ duidelijk terug in de meditaties die ik geef. Het (opnieuw) leren voelen wat er van binnen leeft in jezelf, en daar bewust tijd voor vrij te maken, is ontzettend waardevol en leerzaam. De diepe rust die je kunt ervaren tijdens een yoga nidra is voor mij persoonlijk een mooie balans in een gezinsleven met jonge kinderen. Naast mijn werk bij Zonnehuis werk ik parttime voor een gemeente als Regisseur Gezond en Actief Leven Akkoord. Ook werk ik als redacteur voor Stichting Walk of Wisdom.

Ik vind het een fantastische uitdaging om in deze tijd met digitale mogelijkheden te kijken op welke manier we rust, licht en liefde kunnen delen via social media, via email of de website. Voel je welkom bij onze plek!

En heb je een mooie foto die wij namens jou mogen delen van onze omgeving? Stuur ‘m naar marcom@zonnehuis.nl