Joanka: host & contactpersoon

Wat brengt je bij ‘t Zonnehuis?
Bas ken ik nog van een hardloopclinic in Zwolle, zo’n 10 jaar geleden. Via LinkedIn of Facebook zag ik augustus 2022 de aankondiging van de werkretraite. Dat sprak mij erg aan, omdat ik ervan houd om met andere geïnspireerde mensen aan de slag te zijn en te verbinden. Het was een geweldige kennismaking met het Zonnehuis en alle mooie mensen die er zijn & komen!
Een plek met een fijne energie waar ik graag mijn steentje aan bijdraag, daarom ben ik hier als host aan de slag gegaan.

Wat is je host-geheim?
Blijven lachen.

Waar woon je? Hoe ziet je leven er verder uit?
In 2007 verruilde ik de stad Groningen voor het mooie Zwolle. Bijna 16 jaar woon ik hier alweer, waarvan de laatste 5 jaar in Assendorp met 2 gezellige katjes. Ook ben ik vaak in Froombosch te vinden waar mijn vriend woont. Samen organiseren we regelmatig dagen die bijdragen aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast doet zijn woonboerderij dienst als verhuurlocatie, hier regel ik dingen voor. Ook ben ik bezig met de Kundalini Yoga Teacher opleiding, erg leuk en verdiepend. Tussen de bedrijven door loop ik graag een rondje hard door het Weezenlanden Park, dat is vlakbij waar ik woon. Verder heb ik in maart afscheid genomen van mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige. Een bijzondere fase waarin ik nu zit. Loslaten van het oude en ontvangen van het nieuwe. Hierbij is vertrouwen de sleutel. Mocht je overigens een leuke organisatie om mee kennis te maken weten laat het me vooral weten!

Heb je een lijfspreuk / motto?
“Luister naar je hart, want dat klopt.”

Wat zijn ingrediënten voor een goede werkdag bij ‘t Zonnehuis?
Kopjes thee, een overheerlijke lunch van Anjani, de gezellige babbeltjes tussendoor met Bas of andere Zonnecrew-leden. Ohja, en Ami slapend op de droger in de kelder vinden die me vervolgens miauwend begroet blijft vertederend.”