Vitale Zonnehuis Zomer Retraite

Wil jij je komende zomer helemaal komen opladen? Wij organiseren van 16 t/m 22 augustus weer een Zonnehuis Retraite! Een weekend of week gevuld met tijd voor jezelf, yoga, meditatie, natuur, workshop over leefstijl / vitaliteit, dippen in de bron, vuur, drum en dans. En uiteraard heerlijk gezond eten. Ook is er ruimte voor individuele coaching en/of massage.

Het  programma heeft als doel om je te laten ervaren om je verbonden te voelen met de natuur. Te leven vanuit groene wijsheid, eigengereidheid en boskracht. Dat je lichaam mag aangeven wat goed voor jou is, dat gezonde activiteiten je optillen en je jezelf heerlijk kunt laten verwennen. In deze week vol ontspanning, bewustzijn en inzicht landt jij in je eigen natuur. 

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen:

 1. Het weekend van 16-18 Augustus: kosten 395 euro p.p.
 2. De week 16-22 Augustus: kosten 795 euro p.p.

Prijs is exclusief persoonlijke coaching of massage. Deze zijn bij te boeken voor 65 euro per uur (per persoon).

Een week om je onder te dompelen in gezonde activiteiten onder begeleiding van ervaren (natuur)coaches. De ochtenden zullen gevuld zijn met meditaties, ademhalingssessies, yoga en workshops. De middagen zijn vrij en geven je de gelegenheid om te wandelen, te relaxen, individuele coaching te krijgen, een massage te nemen of gewoon te zijn. In de avonden hebben we een afwisselend programma. 

Het Zonnehuis ligt op de Veluwe aan de rand van het bos. Na een klein wandelingetje ben je bij een natuurlijke bron en watervallen. Een heerlijke plek om in de zomer uit te rusten, te reflecteren en op een ontspannen manier te werken aan jouw gezonde leefstijl en vitaliteit. Na zo’n weekend of week ga je stralend en voldaan weer naar huis!

Het programma per dag verschijnt binnenkort op onze website. Heb je vragen over deze retraite? Mail naar Bas of Manon op info@zonnehuis.nl

Voel je welkom deze zomer!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

16 - 22 aug 2024

Tijd

16:00 - 14:00

Organisator

't Zonnehuis
Email
info@zonnehuis.nl
QR code