Zomerretraite: een zomer om te bloeien – Mariska Gieskes

Een week waarin je vanuit persoonlijke kracht én gezamenlijke kracht een bedding creëert waarmee je het beste uit jezelf haalt en je weer zin krijgt om je passie te leven. Niet aangepast en afgestemd op de omgeving maar afgestemd op jouw eigenheid, jouw gekte, jouw waarheid, jouw creativiteit. Thuis en zeker ook in je werk.

Deze zomerweek bestaat uit 6 dagen waarin we bezig gaan met
* Gronden: staan op jouw plek, in jouw gronding
* Stilte: om te luisteren naar de fluistering van jouw lichaam
* Stem: je laten horen in alles wat jij bent, op jouw manier.

Als kind beweeg je mee met de stroom buiten én binnen je.
Afstemmen is nodig om te overleven. Totdat je zoveel en zolang meebeweegt dat je je gaat afzetten: je wilt op eigen benen gaan staan. Net zoals een puber zich afzet tegen z’n ouders.

Dit is een gezonde ontwikkeling.
Dit afzetten doen we vaker in ons leven. Soms klein, soms groot. Soms door een andere weg te fietsen naar ons werk, of voor een andere winkel te kiezen. Maar soms ook door een carrière switch te maken. Of door bij je partner weg te gaan.
Afzetten wil zeggen dat je weet wat je níet wil. Dat wil echter nog niet zeggen dat je weet wat je wel wilt.
Wat wil jij eigenlijk? Wie ben je? Hoe wil je jouw leven vormgeven? Wat en wie zijn jouw hulpbronnen? Hoe wil je je laten horen? Hoe straal jij?
Oftewel: Hoe wil jij bloeien?

In mijn praktijk werk ik vaak met deze levensvragen bij cliënten. Dit zijn stappen om weer dichter bij je essentie te komen: waar je je als kind hebt aangepast aan de omgeving, dienen de levensvragen om je weer af te stemmen op jezelf. Deze inzichten zijn druppeltjes die ik, met behulp van Rebalancing, de wereld in help door het individu in haar persoonlijke kracht te zetten. Op zoek naar de persoonlijke kracht en die te manifesteren. En het lijkt mij heerlijk om met een groep een week lang hiermee bezig te zijn. Zodat we de kracht van de eigenheid én van de groep kunnen inzetten. Waarin we ook elkaars hulpbron worden: een bedding van gelijkgestemden.

Mijn droom is dat we ons niet meer aanpassen aan het systeem maar dat het systeem zich voegt naar de kracht en de eigenheid van het individu.

Lees hier meer over deze retraite en boek jouw plek.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

13 - 19 jul 2024

Tijd

Gehele dag

Organisator

Mariska Gieskes
Telefoon
06 - 2509 1995
Email
mariska.gieskes@gmail.com
QR code

Gerelateerde evenementen