Dans Retraite Nieuwjaar

Hoe kijk je terug op 2021, hoe was de relatie met jezelf? Wat wil je meenemen? En welke verlangens leven er in jou voor 2022?
Dans mee met Centrum Zijnsoriëntatie op de overgang naar het nieuwe jaar.

In deze retraite zijn aandacht, een houding van vriendelijkheid en innerlijk leiderschap belangrijke thema’s. Je versterkt de verbinding met jezelf en ontwikkelt meer gevoel van richting voor het nieuwe jaar. In deze donkerste dagen van het jaar ontvangen we dansend het licht in onszelf. Na deze retraite ben je klaar om het nieuwe jaar te beginnen vanuit de realisatie dat jouw ware aard vol is van goedheid en kostbaarheid.

In deze retraite gebruiken we naast zit meditatie vooral dans, beweging en muziek als vormen van meditatie, als manieren om helemaal bij jezelf te komen en om je essentie te gaan beleven en leven. Je gaat de natuurlijke verbinding met jouw wezen, met de schoonheid, de compleetheid en goedheid die je in essentie bent, diep ervaren, waardoor je een belangrijk innerlijk transformatieproces doormaakt en je echt een ander mens gaat voelen. Met diverse oefeningen die je krijgt aangeboden kun je ook thuis verder en we zullen uitleggen hoe.

Meer informatie en Boeken? Klik hier!

Het evenement is afgelopen.

Datum

02 - 05 jan 2022
Verlopen!
QR code

Gerelateerde evenementen