Wim Hof Weekend: You are Limitless!

Wim Hof, inmiddels bekend over de hele wereld. Zijn methode is bekend als de Wim Hof Methode, oftewel WHM. In het weekend neem je een duik in jezelf en ervaar je ‘You are limitless’. Haal onvermoede vermogens in jezelf naar boven door het aanleren en verdiepen van de krachtige technieken van de Wim Hof Methode: met focus, ademhaling, koudetraining en respons kun je ontspannen in een ijsbad zijn en verruim je je bewustzijn voor een open en totale ervaring.

Tijdens dit weekend ga je oefenen met krachtige technieken en oefeningen. Het doel is om volledig bewust te worden van je ademhaling, en om deze te leren controleren. Je oefent bovendien het inzetten van een sterke focus, en in het gewaarworden van de reacties van lichaam en geest op verschillende prikkels, bijvoorbeeld koude. Je maakt verbinding met jezelf, anderen en de natuur. Deze integrale aanpak van focus, ademhaling, koude en respons kan resulteren in een gevoel van compleetheid, verbinding en innerlijke vrijheid.We hebben een vol programma dat start met een ademreis voor het ontbijt. Dus zorg dat je er klaar voor bent! De volgende activiteiten staan op het programma: ademreizen, diverse ademoefeningen, ijsbaden, wandeling in korte broek, yoga, meditatie, focus, ervaring delen, oefeningen om warme te genereren en veel uitleg hoe dit allemaal te doen en toe te passen. Na dit weekend heb je inzicht in hoe het ijsbad als een spiegel voor je is, weet je hoe je goed kunt ontspannen, hoe je warmte genereert, hoe je je ademhaling kunt inzetten, kun je de methode zelf goed uitvoeren, heb je tools om te variëren in de oefeningen, weet je hoe je de oefeningen makkelijk kunt inpassen in je dagelijks leven en ontvang je alle oefeningen per e-mail. Zoals anderen aangeven: life changing!Wat is de winst?·       Verhoog je energieniveau·       Versterk je immuunsysteem·       Beïnvloed je zenuwstelsel·       Ontgift je lichaam·       Betere sportprestaties en herstelvermogen·       Leer om je ademhaling te controleren·       Leer een sterke en gecentreerde focus aan·       Leer het vermogen om adequaat te reageren in het leven

Contra-indicaties 

Je kunt helaas niet meedoen als je jonger dan 18 jaar bent, zwanger bent, lijdt aan epilepsie, reynaud type 2, of extreme hart-en-vaatzieken hebt. Verder kan iedereen meedoen. Twijfel je ivm gezondheid? Raadpleeg je (huis)arts ene neem contact met mij op.

Sinds 2015 ben ik officieel instructeur in de WimHof Methode. Tevens ben ik yogadocent, meditatietrainer en ademcoach. Mijn hoogtepunten van mijn persoonlijke ontdekkingsreis zijn de beklimming van de Kilimanjaro met Wim Hof, een 10-daagse stilteretraite, Nederlands kampioen ijszwemmen 2017 op de 100 meter schoolslag, ice4life een korte triatlon in IJsland en een 35-daagse panchakarma in India. Mijn sportieve en competitieve drive hebben tot mijn spirituele ontwikkeling geleid. Sinds 2015 geef ik workshops, weekenden en langere retraites in de Wim Hof Methode, Yoga-meditatie weekenden en stilte weekenden.

Het evenement is afgelopen.

Datum

12 - 14 jan 2024
Verlopen!

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen