Zenboksen

In contact met je kracht en met de stilte in jezelf

Verdeeld over 3 dagen ga je aan de hand van verschillende workshops opnieuw contact maken met je eigen kracht, leer je los te laten wat niet meer bij je past en maak je ruimte vrij om stil te worden, te voelen en te verbinden.

Met Zenboksen (kickboksen en yinyoga) ga je je eigen kracht en grenzen beter leren kennen. Ook al heb je nog nooit gebokst of gekickbokst, in deze workshop ga je op een leuke manier ervaren dat er meer kracht in je zit dan dat je weet. Door deze kracht te voelen en te gebruiken opent zich een nieuwe weg, de weg van de krijger en die van jouw wilskracht.

Met YinYoga ga je na het kickboksen een hele andere energie en frequentie ervaren. De grenzen van je lichaam verkennen en langzaam verdiepen en uitbreiden. Ademen en aanwezig zijn zonder iets te hoeven doen. Discomfort ervaren in je lichaam en ontdekken dat er in die discomfort steeds weer meer ruimte kan ontstaan… adem in…. adem uit….

De combinatie van de power van kickboksen  en de rust en de stilte van YinYoga zal voor een unieke ervaring zorgen waar je stil van wordt….

YinYoga XL

Door een langere meditatieve yinyoga les ga je opnieuw afstemmen in jezelf, leer je om te gaan met discomfort en mag je los gaan laten wat niet bij je past. Heb je altijd al aanwezig willen zijn in het hier en nu? Dan kan deze extra lange les je daarbij helpen.

Zweethutdag

Samen beginnen we de dag met houthakken en de zweethut opbouwen. Een stenen en vuur ritueel zorgen voor de juiste intentie in jezelf en in de groep. In het reinigende ritueel van de zweethut ga je je verbinden met moeder Aarde en met de spirits en mag je uitzweten wat je niet meer vast hoeft te houden. Dit alles uiteraard onder begeleiding van deskundigen.

Energetisch masseren

Je gaat een energetische massage leren geven en je mag deze ook ontvangen. Door aan te raken en aanraking te ontvangen gaat er een nieuwe wereld open. De kalmte en de rust die aanraking kan geven, maar ook de energie die opnieuw gaat stromen. Hoe fijn en eenvoudig is dat eigenlijk!

Koude training

Na de confrontatie met het Vuur in de zweethut gaan we op een ander moment tijdens de retraite ook de confrontatie aan met koud water. Dippend in natuurwater of een ijsbad ga je leren ontspannen in de kou.

Verblijf

Je overnacht in een gedeelde of 1 persoonskamer (* Voor een 1 persoonskamer betaal je 100 euro toelage). Tussen de workshops door zijn er fantastische maaltijden, bereid door Vega(n) koks. Zij werken met de Vedische keuken, wat volledig uitgebalanceerde, kleur- en geurrijke maaltijden zijn. Overnachting, ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen in de prijs.

Kosten voor deze geweldige retraite zijn 495 euro per persoon.

Het evenement is afgelopen.

Datum

30 sep 2022 - 02 okt 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Prijs

€495,00

Organisator

Jeroen van der Lee
Telefoon
06-20384344
Email
zenboksen@gmail.com
Website
http://www.zenboksen.nl

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen