Werkretraite: Samenwerken aan een stralend Zonnehuis

Leuke mensen leren kennen en samenwerken aan een mooie plek? Naast dat we de handen zeker laten wapperen bieden we een heerlijk ontspannend programma. Na een relaxte nacht op een fijne kamer met uitzicht op groene velden en bos kan je rustig wakker worden met yoga of een ochtendwandeling. Of misschien plons je liever gelijk in het ijsbad om de dag fris en gezond te beginnen?

Na een heerlijk ontbijt beginnen we met een paar uurtjes klussen in en om het huis. Geniet van een heerlijke vegetarische lunch en een lange break waarna we nog een paar uurtjes aan het werk gaan. Na het diner en in de vrije uurtjes kan je je laten masseren, samen zingen, bij het vuur zitten, wandelen in het aangrenzende bos of lekker dansen.

Hoe werkt het?

Je kunt een kamer reserveren door een mailtje te sturen met je motivatie (wie ben je, wat kun je en wat zou je willen doen?) aan zonnecrew@zonnehuis.nl

Je verblijf houdt in: overnachtingen, maaltijden, koffie/thee/lekkers en activiteiten. Gezellig als je er de hele retraite bij bent.

Vergoeding voor deze retraite is op donatiebasis! Hier de betaallink van onze stichting Vasu om vooraf of achteraf te doneren…

Hieronder een impressie van de werkretraite van september 2021!

Het evenement is afgelopen.

Datum

01 - 05 aug 2022
Verlopen!

Organisator

't Zonnehuis
Email
info@zonnehuis.nl

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen