Bewustzijn Weekend

BEWUSTZIJN WEEKEND

Begin november gaat het gebeuren! Een prachtige locatie hebben wij gevonden op de Veluwe waar het BewustZijn weekend gaat plaatsvinden.  Wil jij er even tussenuit in een tijd waar eigenlijk niks meer zeker is. Samen met een geliefde of alleen, je laven in warmte, veiligheid en rust. Lekker eten, fijne gesprekken, BewustZijn van je eigen JIJ. Ontdekken, ervaren en vooral JIJ waar het deze dagen om draait. Kom dan naar Loenen. Mijn team en ik staan voor je klaar!

MIJN WERKWIJZE

Tijdens dit weekend vergroot je je eigen BewustZijn in denken, voelen en gedrag.  Je wordt meegenomen op een reis door je verstand, gevoel en herinneringen. Ik hou je de spreekwoordelijke spiegel voor, om zo je eigen patronen en gedrag te leren onderkennen. Onbewust gedrag zal Bewust worden gemaakt door middel van familieopstellingen, NLP, lichaamsgerichte en creatieve oefeningen. Het wordt een actief weekend, maar weet: er is voldoende tijd om tussen de activiteiten door, je eigen ruime in te nemen.

Van de verbinding die je krijgt met jezelf en met de andere deelnemers ga je de rest van je leven profijt hebben.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het BewustZijn weekend vindt plaats van 5 tot en met 7 november in ’t Zonnehuis.

Inloop vrijdag vanaf 17.00 uur, dan kun je je rustig installeren op je kamer en daarna gebruik maken van het lopend buffet. Hier ontmoet je de andere deelnemers. Het programma start om 19.30 uur. Zondagmiddag rond 16.00 uur sluiten wij het bijzondere weekend met elkaar af.

Jouw investering bedraagt: € 555,- inclusief btw. In dit bedrag is inbegrepen;
– De kosten voor verblijf o.b.v. een 1- persoons kamer met eigen douche en toilet. Er is een aantal tweepersoonskamers beschikbaar. Wil je met z’n tweetjes op een kamer, geef dit dan tijdig aan.
– Toeristenbelasting
– Vol pension; 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner, koffie en thee gedurende de dagen. Overige versnaperingen worden in rekening gebracht op basis van persoonlijke afname.
– Alle activiteiten en workshops welke dit weekend compleet maken in BewustZijn

Het evenement is afgelopen.

Datum

05 - 07 nov 2021
Verlopen!

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen