Transformatie retraite – Bridgeman

Je hebt een mooi leven en toch voel je dat er meer in zit. Je voelt dat je nog niet helemaal de meest authentieke versie van jezelf bent.

Je wilt de beste versie van jezelf worden: je vrijer voelen, zodat je nog meer van het leven kunt genieten.

Ben jij die leergierige mens, coach, therapeut, zorgverlener, ondernemer, arts, psycholoog of directeur? Kortom, dat gedreven mens dat er klaar voor is om meer uit het leven te halen? Dan is deze transformatieretraite iets voor jou.

Na deze week is je leven nooit meer hetzelfde. Je wordt ondergedompeld in een aaneenschakeling van transformatieve sessies en krijgt doorbraak na doorbraak. Je gaat met een gelijkgestemde groep je persoonlijke processen aan, in de diepste laag. Daar transformeer je jouw pijn voorgoed in liefde. Aan het einde van deze retraite is jouw leven veranderd. Samen met de ervaren Transformatie-coaches Birgit Christine en Lars ga je deze week mee op een bijzondere innerlijke reis. Een week waarin jij jezelf tot op een diepe laag kunt transformeren. Een week waarin jij een flinke doorbraak in jouw leven kan ervaren. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel opschonen, zodat er ruimte ontstaat voor wie je echt in werkelijkheid bent en waardoor je verder kunt groeien én ontwikkelen op elk niveau.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Lees hier meer over deze retraite en boek jouw plek.

Het evenement is afgelopen.

Datum

28 jan 2024 - 01 feb 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Organisator

Birgit Christine & Lars
Email
info@bridgeman.nl
Website
https://bridgeman.nl/transformatieretraite-nl
QR code

Gerelateerde evenementen