Thuiskomen – One Day Retreat

De winter nodigt ons uit om naar binnen te keren om vervolgens in de lente weer te ontwaken en op te bloeien. Thuiskomen in jezelf, dat is waar deze One-Day-Retreat op gericht is. Esther Geskus & Brian van Leeuwen hebben het programma voor deze dag opgedeeld in vier delen: landen, openen, helen en zijn. Bij elk deel zijn passende oefeningen en methoden die erop gericht zijn om je laag voor laag dieper in jezelf te laten landen. Kijk hier naar de video van Esther & Brian met de uitleg over wat je kunt verwachten.

Hoe ziet de dag eruit?

Deze dag gaan we niet hard werken maar door middel van een veilige bedding van warmte, zachtheid, troost en comfort ervaren dat hard werken niet nodig is. Heling ontvangen, terwijl je gedragen wordt. In zijn puurste en zuiverste vorm. Door grondingsmethoden, chakra healing, protocollen volgens de Altazar Methode, zachte diepe ademhalingsmethoden, beweging, dieper verbinden met je intuïtie en je eigen zijn. We gaan voelen dat het veilig is om volledig hier op aarde aanwezig te zijn, een diepere verbinding ervaren met je eigen zijn en met de buitenomgeving, sharing circles, heling, activatie, schrijven en ankering.

Dit alles vindt plaats in de cosy setting van een Yurt in een prachtige bosrijke omgeving. De Yurt staat ook direct in verbinding met de aarde, waardoor we eenvoudig een diepere samenwerking met de energie van de aarde kunnen ervaren.

Meer informatie en boeken? Lees meer… 

Het evenement is afgelopen.

Datum

12 feb 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Organisator

Brian van Leeuwen
Telefoon
06 - 30 05 34 07
Email
info@brianvanleeuwen.com
Website
http://www.brianvanleeuwen.com
QR code

Gerelateerde evenementen