Thuiskomen – One Day Retreat

Thuiskomen in de lente, dat is waar deze One-Day-Retreat op gericht is. Esther Geskus & Brian van Leeuwen hebben het programma voor deze dag opgedeeld in vier delen: landen, openen, helen en integreren. Bij elk deel zijn passende oefeningen en methoden die erop gericht zijn om je laag voor laag dieper in jezelf te laten landen. Kijk hier naar de video van Esther & Brian met de uitleg over wat je kunt verwachten.

Het voorjaar is aangebroken. We zijn ontwaakt en de winter is voor nu verleden tijd. Tijdens Thuiskomen in de Winter zijn we naar binnen gekeerd, volledig gericht op het landen in je eigen zijn. In rust, kalmte en stilte. Maar nu is het tijd om op te staan. De lente is gekomen en dat betekent ontwaken en opbloeien. We worden uitgenodigd om vanbinnen naar buiten te keren. De winter laag achter ons te laten. Jezelf te bevrijden van onnodige ballast. We mogen weer ontwaken en opbloeien.

Dit alles vindt plaats in de cosy setting van een Yurt in een prachtige bosrijke omgeving. De Yurt staat ook direct in verbinding met de aarde, waardoor we eenvoudig een diepere samenwerking met de energie van de aarde kunnen ervaren.

Meer informatie en boeken? Lees meer… 

Het evenement is afgelopen.

Datum

26 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Organisator

Brian van Leeuwen
Telefoon
06 - 30 05 34 07
Email
info@brianvanleeuwen.com
Website
http://www.brianvanleeuwen.com
QR code

Gerelateerde evenementen