Sisterhood Selfcare Reatreat

Rejuvenation, Selfcare, and Sisterhood: ‘The Importance of Women’s Retreats’

 

Als vrouwen hebben we de neiging om voor iedereen om ons heen te zorgen, maar we zorgen slecht voor onszelf. De samenleving verwacht van ons dat we moederlijk en zorgzaam zijn voor onze kinderen, echtgenoten en vrienden, enz.
Zelfs als niemand om ons heen deze dingen zegt, internaliseren we deze maatschappelijke verwachtingen en buiten we onszelf mentaal uit voor het nemen van een pauze.
Mijn moeder zei altijd dat je het glas van iemand anders niet mag vullen als het jouwe leeg is. Hoe kunnen wij voor een ander zorgen als we niet eerst voor onszelf kunnen zorgen? In dit weekend leer je hoe je voor jouw eigen IK kunt leren kiezen.

§  Wat: Sisterhood Selfcare Retreat

§  Wanneer: 23 – 25 juli 2021

§  Waar: ‘t Zonnehuis in Loenen

§  Deelnemers: max. 15 deelnemers (ladies only) en twee docenten.

§  Kosten: vanaf €595,-

§  Ervaring: Wij organiseren een weekend die je inzicht biedt tot je kern te komen. Een te zijn met gelijkgestemde vrouwen in een veilige omgeving.

§  Wat is het weekend niet: Waar geen taboe heerst over jouw vrouw zijn in welke vorm of emotie dan ook.

§  Aanmelden: via de link

§  Overige: Inclusief goodie bag, stoombladeren, kruk en po mee naar huis (per deelnemer). Wij organiseren meerdere vrouwenweekenden.

Wat kun je verwachten tijdens het Sisterhood weekend

We organiseren deze zomer een heerlijk weekendje weg met je sisters! Tijdens dit weekend zal je genieten van jezelf, de liefde voelen van jouw lichaam en vele mooie memoires maken met gelijkgestemde sisters…

§  Maaltijden worden dagelijks vers bereid, biologisch, vegetarisch/veganistisch door ervaren koks. Koffie, thee, water en kleine versnaperingen zijn gedurende de hele dag te verkrijgen.

§  Er worden dit weekend 3 klankschalen meditatie sessies gegeven. Op de zaterdag en zondagochtend wordt er Yin Yoga gegeven. Yin is een meditatieve vorm van yoga ontstaan uit de combi van Hatha yoga en TCM.

§  Voor degenen die er behoefte aan hebben, zijn er 1:1 sessies met Anjani & Darrian

§  Je ontvangt een Ayurvedische massage sessie van 30 min (ayurvedische rugmassage met warme kruidenolien dat onderdeel is van diverse ayurvedische behandelingen)

§  Surinaamse steaming sessie (inclusief kruk, po en bladeren, u krijgt deze tevens mee naar huis)

§  Goodiepakket t.w.v. € 210,-

Het evenement is afgelopen.

Datum

23 - 25 jul 2021
Verlopen!

Prijs

€595,00

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen