Rite of the Womb

De Rite of the Womb, ook wel de Rite van de Baarmoeder genoemd, is de 13e inwijding uit de Munay Ki. De rite wordt ook wel de 13e Munay-Ki rite genoemd. Het getal 13 verwijst naar de 13 maanstonden in 1 jaar van een vrouw. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus los daarvan ontvangen worden.

Een inwijding om meer in verbinding te staan met je baarmoeder, een plek voor het geven van leven en creatie. Oude trauma’s en verkrampingen mogen worden omarmd zodat ze jou kunnen loslaten om jou nog meer ruimte te geven voor je diepe wijsheid en godinnen pracht en kracht. Een reis door je vrouwelijkheid, levenskracht in een mooie vrouwencirkel.

De ceremonie

Een liefdevolle ceremonie van 3 uur waarin iedere vrouw haar eigen innerlijke reis mag maken. Je ontvangt aan het einde van het ritueel de persoonlijke inwijdingen. Deze inwijding is een sjamanistisch ritueel en brengt zuivering, heling en balans in zachtheid. Het is een prachtig ritueel waarbij de lang onderdrukte vrouwelijke kracht in jou weer wordt aangewakkerd. Jouw creatieve kracht wordt weer omhoog gebracht, en brengt heling aan blokkades die aan jou zijn overgedragen via de vrouwenlijn in jouw familie. Je gevoel van vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en eigenwaarde mag weer meer stromen. Het is een healing, een blessing, een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Dit ritueel kun je zelf meerdere keren ondergaan en je zult ontdekken dat elke keer weer iets anders wordt aangeraakt.

Het evenement is afgelopen.

Datum

24 sep 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Prijs

€55,00

Organisator

Nicky van der Weijden
Telefoon
+31 (0)6 1195 1986
Email
info@nickyvanderweijden.com
Website
http://www.nickyvanderweijden.com

Andere Organisatoren

't Zonnehuis
Email
info@zonnehuis.nl

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen