Vrouwelijk leiderschap

Je feminiene kwaliteiten optimaal ontplooien

Vrouwelijk leiderschap

Meer weten? Regelmatig geeft Marion een gratis webinar over Vrouwelijk Leiderschap!

Je hebt al flink wat kilometers gemaakt als professional. Je kent het klappen van de zweep en je werk is nog steeds interessant. Toch knaagt er iets. En als je lijkt op ons dan heb je geleerd om je weg te vinden in een wereld waarin masculiene leiderschapskwaliteiten ons ver heeft gebracht. Vooruitgang, resultaat, innovatie! Toch zijn er juist nú ook andere kwaliteiten nodig om balans en kalmte te brengen in een chaotische (zaken) wereld. Feminiene kwaliteiten die wij als vrouwen in ruime mate bezitten, hoewel niet altijd aangesproken of herkend in onszelf. Wellicht herken je wel het verlangen in jezelf om dit te onderzoeken en te leren hoe je dit meer kunt uitdrukken in de vorm die past bij jou.


Is er een p
otentieel in jou aanwezig dat je nog niet inzet?

Een prikkelende vraag. Je weet immers niet wat je niet weet. Aangepast als we zijn aan de wereld die we hebben gekend en die ons heeft gevormd is het een spannend onderzoek om te ontdekken wat nog wacht om door onszelf wakker te worden gekust. Misschien voel je al wel iets borrelen in de diepte dat meer gehoord en gezien mag worden maar kun je je moeilijk voorstellen hoe je dat effectief zou kunnen doen in een omgeving die er nog niet aan is gewend. Hoe druk je intuïtie uit, compassie, gevoeligheid en wijsheid die niet altijd kan worden beredeneerd. Dat vraagt stevigheid en moed, weten wie en wat je bent.

Je voelt dat het tijd is, juist nu.

‘Vrouwen zijn in staat werkelijke blijvende verandering teweeg te brengen. Maak je de vrouw krachtiger, dan verbeter je de wereld.’ Onze aarde zoekt naar wegen om zichzelf weer in balans te brengen. Dat proces zal zich ontvouwen door het balanceren van de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Is er ooit een betere tijd geweest om dit te brengen voor jezelf, voor wie er na ons komen en voor de tijd van nu. Zodat we kunnen bijdragen aan een wereld waarin onze zonen en dochters nooit meer na hoeven te denken over het onderscheid tussen feminiene en masculiene kwaliteiten omdat het gewoon geworden is, in ons allemaal. Daar zijn we nog niet helemaal en graag gaat Marion met jou en andere gelijkgestemde vrouwen op onderzoek uit in een driedaagse retraite.

Hoe gaan we op reis?

Tijdens de retraite zet je de eerste stappen op de weg naar binnen. Je volgt het pad terug, om te herclaimen wat altijd al van jou was. Wat dat pad terug is, is voor iedereen anders. Tijdens de retraite leer je met compassie naar jezelf te kijken, vrij te zijn, te genieten van het zusterschap en vandaaruit nieuwe schreden te zetten in de buitenwereld zoals jij dat wil.

We gaan aan de slag met verstillende werkvormen, waarin je dieper in jezelf gaat kijken. Je gaat naar binnen, zonder dat er aan je boom geschud wordt. Want jij bent op jouw pad precies waar je zijn moet. We gaan aan de slag met reflectie door middel van bewustzijnsoefeningen, herhalende vragen (inquiries), meditaties, visualisaties, journaling en lichaamswerk.

Met wie ga je op reis?

Tijdens deze retraite bieden we je een mooie groep met vrouwen waarmee je op reis kunt gaan, die jou kan uitdagen om voorbij het bekende en de aanpassing te kijken om te ontdekken wat staat te popelen om meer geleefd te worden. Vrouwen die hun sporen hebben verdiend en weten wat het is om alle ballen in de lucht te houden, succesvol te zijn, kinderen op te voeden, relatie(s) te onderhouden en dan ook nog tijd aan jezelf te besteden.

Lees via de knop hiernaast meer informatie…

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

18 - 21 nov 2022

Tijd

08:00 - 18:00

Meer Info

Meer Lezen
QR code

Gerelateerde evenementen