Vrouwelijk leiderschap

Jouw feminiene wijsheid wacht op jou.
Als je veel leeft vanuit masculiene energie (geven, leiden, beslissingen nemen, plannen, daadkracht, ratio, focus), hoe besteed je dan aandacht aan het feminiene?

Wat doe jij om een ​​gezonde relatie te ontwikkelen met de feminiene aspecten van jezelf? Denk maar eens aan aspecten als intuïtie, ontvangen, openheid, flow, creativiteit, sensualiteit, stromen, verbinding, inspiratie en liefdevol.

Stel je eens voor dat je beide energieën, masculien en feminien, in balans kunt brengen. Dat je ze op natuurlijke wijze kunt integreren in je leven. Dat ze elkaar aanvullen en natuurlijk door je heen stromen.

Hiermee creëer je innerlijke rust en vrijheid zodat je kunt leven precies zoals je bedoeld bent. Je creëert balans. Balans in jezelf en balans in de wereld om je heen.De wereld is er aan toe. En jij misschien ook wel.

Op zoek naar jouw feminiene kwaliteiten
Hoe zou het zijn om een andere kijk te ontwikkelen op de waarde van je eigen feminiene kanten en de feminiene kanten van de mannen in je leven? We helpen je om toegang te krijgen tot de schatkamer van jouw vrouwelijke wijsheid en intuïtie zodat jij en de wereld om jou heen nog meer kan genieten van jouw kwaliteit.

Herken jij het verlangen om jouw feminiene kwaliteiten verder te onderzoeken en meer balans te brengen? Je bent niet de enige. Daarom organiseren we meerdere keren per jaar de Retraite Vrouwelijk Leiderschap.

Tijdens de retraite zet je de eerste stappen op de weg naar binnen. Je volgt het pad terug, om te herclaimen wat altijd al van jou was. Wat dat pad terug is, is voor iedereen anders. Tijdens de retraite leer je met compassie naar jezelf te kijken, vrij te zijn.

Deelname aan deze training kan tegen gereduceerde kosten door gebruik te maken van het STAP-budget! Dit is € 1.000,- opleidingstegoed dat je kunt aanvragen bij UWV. Lees op https://www.marion.tc/trainingen/vrouwelijk-leiderschap verder hoe je dat exact kunt doen.

Lees via de knop hiernaast meer informatie…

Het evenement is afgelopen.

Datum

18 - 21 nov 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen