FocusXXL 3-daagse – Susan Kluitman

De retraite voor jongeren

Ontmoetingen, talent ontdekken, persoonlijke ontwikkeling en van betekenis zijn voor de maatschappij

3 dagen weg van alles wat je moet, van jezelf en van anderen. Even geen school, geen stress, minder prikkers, bij een vuurtje zitten, lekker eten en niksen. In de hangmat hangen, even alleen-of samenzijn met andere jongeren die hier ook behoefte aan hebben.

Tijd om weer te ervaren dat je al van alles ‘in huis’ hebt wat je niet meer hoeft te leren, je talenten, je eigen-wijsheid. En ook tijd om even stil te staan bij wat jeblij maar, waar je je Focus in wil versterken. Misschien wel nieuwe plannen maken; of dat nu een nieuwe hobby, een nieuwe opleiding, een tussenjaar, een reis gaan maken, of een keuze in relatie of vriendschap is.

Naast lekker uitrusten en niks volg je de Focustraining en kun je meedoen aan verschillende activiteiten om je talenten nog wat kracht bij te zetten.

Deze FocusXXL, inclusief overnachting en maaltijden, is onderdeel van een special challenge MDT-reis van HOPE XXL. Iets voor jou? Samen met vriend of vriendin? Meld je dan aan, maar vergeet niet te overleggen met je ouders. Na aanmeldingen volgt een check-in gesprek in samenspraak met school, HopeXXL/MDT en mijzelf. Als je mag deelnemen krijg je vrijstelling voor deze dagen in het lesrooster van school en worden de kosten voor je vergoed. Na deze 3-daagse ga je alleen of met een groep met begeleiding van de MDT-coach je inzetten voor een door jou/jullie gekozen/georganiseerde maatschappelijke activiteit.

Het evenement is afgelopen.

Datum

30 okt 2023 - 02 nov 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Organisator

Susan Kluitman
Telefoon
06- 39395969
Website
https://www.susankluitman.nl/
QR code

Gerelateerde evenementen