Wandel- en Stilteretraite

Neem de tijd en ruimte voor bezinning tijdens deze reis in stilte. Een pas op de plaats, even uitzoomen en tot stilstand komen. En van daaruit komen nieuwe ideeën, inzichten en inspiratie als vanzelf.

In de drukte van ons bestaan lopen we onszelf regelmatig voorbij. Dan is het fijn om even rust en afstand te nemen en het contact met onszelf te herstellen. De tijd te nemen om de balans te hervinden en onze eigen innerlijke stem weer te horen. Wie ben je als je niets hoeft? Als er niemand iets aan je vraagt? Als er niets is om te doen?

Terug naar jezelf

We leven in een drukke tijd. Misschien herken je het gevoel dat je regelmatig wordt geleefd of dat er van alle kanten aan je getrokken wordt. Dan is het goed om even uit de waan van de dag te stappen. Even écht de tijd nemen voor jezelf. Een moment te nemen waarin je stil mag zijn en het allemaal even niet hoeft te weten.

Deze retraite biedt je een prachtige gelegenheid om tot rust te komen en even niets te moeten. Een paar dagen waarin je de complexiteit van het dagelijkse leven achter je laat en de kracht van eenvoud gaat ervaren. En daarin helemaal bij jezelf te komen. Je opnieuw te verbinden met jezelf.

Hoe stiller je wordt hoe meer je kunt horen

We hebben geleerd dat we antwoorden vinden door erover na te denken, er met anderen over te praten, boeken te lezen, ons te laten adviseren, etc. Maar vaak wordt een vraagstuk of dilemma alleen maar complexer en raken we nog verder bij onszelf vandaan. Voor je het weet loop je vast in de constante maalstroom in je eigen hoofd. Wat is nu echt een goede keuze?

Zou het kunnen dat je het antwoord al weet?

Stilte is een prachtige manier om jou weer in contact te brengen met jouw eigen wijsheid. Om je innerlijke stem weer te horen en om contact te krijgen met jouw waarheid. Want het is echt waar; je weet het vaak al. Dat is voor iedereen van belang, maar extra belangrijk als er belangrijke vragen in je leven zijn of wellicht gaan komen.

Waar droom je van of waar verlang je naar?

Juist door los te laten, de stilte op te zoeken en het even niet te hoeven weten ontstaan vaak de mooiste inzichten. Je ontdekt zonder er bewust op zoek te zijn wat belangrijk voor je is, waar je van droomt of waar je naar verlangt. Wat je echt wil. Wie je ten diepste bent. Je komt tot diepere inzichten door juist de stilte op te zoeken. Door uit te zoomen van waar je middenin zit.

Klik hiernaast voor meer informatie

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

18 - 21 okt 2024

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen