Persoonlijke Retraite

Wil je het nieuwe jaar starten met een weekendje weg, helemaal voor jou? Alles mogen en niets moeten? De mogelijkheid om te wandelen, te fietsen of gewoon lekker met een boek bij de haard te zitten? Volledig verzorgd, dus volpension en tegelijkertijd alle ruimte om je eigen weg te gaan?

Tijdens onze Persoonlijke Retraite weekenden, oftewel ‘light retreats’ verblijf je all inclusive in 1 van onze kamers met eigen douche en toilet, in een retraitecentrum met een fijne, ontspannen vibe. Je trekt je eigen plan, maar kunt ook connecten. Je doet helemaal niets of je checkt in voor één of meerdere workshops (dit weekend een prana dagworkshop met Brahman Menor én een koude training dagworkshop met Bas Kniest) of een (actieve) meditatie. Toegevoegde bonus op vrijdagavond: Opstellingen met Hermien!

De € 365,- is de all inclusive prijs voor een lang weekend, dus vanaf vrijdag 16:00 uur t/m maandag 12:00 uur. Meld je gauw aan hiernaast via de knop ‘boeken’ of mail ons voor meer informatie info@zonnehuis.nl

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

06 - 09 jan 2023

Tijd

16:00 - 12:00

Prijs

€365,00
Boeken
QR code

Inschrijven

Persoonlijke Retraite
€ 365
Available Tickets: 99

All inclusive all free ticket

Het Persoonlijke Retraite ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Gerelateerde evenementen