Persoonlijke Retraite april

Ben jij toe aan een weekend helemaal voor jezelf aan het bos op een warme en natuurrijke plek? Een weekend waarin je alles mág maar niets moet?! Waar je letterlijk kunt ‘uitschakelen’ en volledig wordt verzorgd met fantastisch eten (volpension)?

Tijdens onze Persoonlijke Retraite weekenden, oftewel ‘light retreats’ verblijf je all inclusive in 1 van onze kamers met eigen douche en toilet, in een retraitecentrum met een fijne, ontspannen en warme vibe. Je trekt je eigen plan, maar kunt ook connecten. Je doet helemaal niets of je checkt in voor één of meerdere sessies (yoga, meditatie, ademcirkel). Ons vaste team aan facilitators staat graag voor je klaar. Je hebt hier ook de mogelijkheid om te wandelen, te fietsen of gewoon lekker met een boek bij de haard te zitten. De ruimte om precies te luisteren naar wat jij nodig hebt!

De € 365,- is de all inclusive prijs voor een lang weekend, dus vanaf vrijdag 16:00 uur t/m maandag 12:00 uur. Of een midweek, dus net andersom. Meld je gauw aan hiernaast via de knop ‘boeken’ of mail ons voor meer informatie info@zonnehuis.nl

Het evenement is afgelopen.

Datum

14 - 17 apr 2023
Verlopen!

Prijs

€365,00
QR code

Gerelateerde evenementen