Brahman Menor kennismakingsdag (UITVERKOCHT)

Leven van prana

Dit is een kennismakingsdag met Brahman Menor die retreats geeft waarbij je je lichaam onafhankelijk maakt van eten en drinken. Oftewel, dat je kan leven van Prana. Prana is de energie die overal om ons heen is. Je kan het ook Bron Energie noemen. Deze energie kan opgenomen worden door onze cellen en onze cellen en lichaam voeden.

Het leven van prana gaat niet over nooit meer eten en drinken. Het leven van prana gaat over onafhankelijk zijn van eten en drinken. Dit betekent dat je kunt kiezen of, wat en hoeveel je wilt eten en drinken. De transformatie naar een leven van prana is zoveel meer dan alleen leven van prana.

Als er meer prana stroomt door je lichaam verandert alles in en om je heen. De wereld om je heen zal gaan resoneren op je nieuwe staat van “ZIJN” en op de oude JIJ resonerende delen in je leven zullen van je af vloeien zonder dat je daar nog enige controle over hebt. Door je cellen en DNA te veranderen, je emotionele bagage los te laten en los te komen van je conditionering, zal je hele basis van waar je leven tot nu toe op gebaseerd was, oplossen. Alles verandert vanaf dit nieuwe begin. Tijdens deze dag zal hij meer vertellen over wat deze transformatie met en voor je kan doen. Maar daarnaast gaan we ook andere dingen doen.

Denk hierbij aan o.a.:

 • Geleide meditaties naar hoe een leven van prana kan aanvoelen;
 • Een ademsessie waarbij je je cellen gaat leegmaken en conditioneringen gaat opruimen;
 • Een korte Darshan (zie uitleg hier verder in dit bericht over wat een Darshan is);
 • Enlightened Touch oefeningen (zie uitleg hier verder in dit bericht over wat dit inhoudt).
 • En wat er nog meer kan opkomen.

Wil je weten wat een leven van Prana inhoudt? Wil je weten hoe je jezelf fysiek en emotioneel helemaal kunt opschonen? Wil je kennismaken met degene achter de Pranic Essence Retreats? Reserveer hiernaast via de knop ‘boeken’ eenvoudig jouw gewenste arrangement!

Wat is een Darshan?

Een Darshan wil zeggen dat je binnen in jezelf het goddelijke herkent. Deze herkenning vindt plaats door middel van het in de ogen kijken van Brahman Menor. Daarna laat je je letterlijk (zittend) achterover vallen (je wordt opgevangen) waardoor je mind zich overgeeft en dan blijf je liggen in de energie die zich dan steeds meer opbouwt in de ruimte. In die tijd loopt Brahman Menor heen en weer en laat zich leiden naar en begeleiden in datgene wat jij en de anderen nodig hebben.

Wat is Enlightened Touch?

Je leert hoe je werkelijk verbinding maakt vanuit jezelf naar de ander vanuit aanwezigheid, aandacht en openheid. Door de oefeningen ga je verschil voelen in bewuste en onbewuste aandacht, waar je energie voelt stromen als je met aandacht ergens bij bent en nog veel meer. Je leert hoe je contact kan maken vanuit je hart en vanuit openheid, kwetsbaarheid en kracht.

Wat kan ik meenemen?

 • Meditatiekussentje (als je geen meditatiekussentje hebt, kan je ook een opgerolde handdoek meenemen)
 • Matje om comfortabel op te liggen
 • Dekentje
 • Zelf drinken en lichte lunch meenemen of gebruik maken van één v.d. arrangementen!

Tijdens deze workshop met Brahman Menor kun je voor alleen de workshop komen en je eigen lunchpakket meenemen, of je boekt de workshop mét lunch van ‘t Zonnehuis of je komt lekker wat langer verstillen, vertragen; van vrijdag op zaterdag overnachten, ontbijt, workshop én lunch van ‘t (Zonne)huis!

Reserveer hiernaast via de knop ‘boeken’ eenvoudig jouw gewenste arrangement!

 • Tijden: 11:00-17:00 uur (inloop vanaf 10:30u)
 • Kosten: € 50, € 65 of € 115 (voor-overnachting met workshop en ontbijt & lunch)
 • Opgeven? Dat kan via de ‘boeken’ knop op deze pagina

Het evenement is afgelopen.

Datum

07 jan 2023
Verlopen!

Organisator

't Zonnehuis
Email
info@zonnehuis.nl
QR code

Gerelateerde evenementen