Oerzang

Heling en kracht

Hoe kun je je stem gebruiken voor heling en kracht? Al sinds de oertijden worden klinken en zingen gebruikt voor heling, verwerking en inwijding. En ook voor groepsbinding, oorlog en trance. De muren van Jericho vielen en de aartsvaders van de Maya’s zongen bij de allereerste zonsopgang.

 

Zang herinnert ons aan wie we zijn

Waarom raakt stem ons zo diep? Niet alleen bij verliefdheid en bij verdriet luisteren we het liefst naar muziek, ook in oorlogen en in revoluties, in gevangenschap en slavernij zingen mensen. Om te overleven en hoop te houden. Om zelfvertrouwen op te wekken. Het mysterie van zingen als vrije uiting is dat het een diepe bron in ons raakt, een oerbron die ons herinnert aan wie we zijn en wat we kunnen. Tijdens dit weekend gaan we ervaren hoe we die bron wakker kunnen maken.

 

Ervaring met zingen is niet nodig

Oerzang is een ontdekkingsreis in de wereld van stem, klank en ziel. Plezier en diepgang komen in deze werkwijze samen. Door alles wat je tegenkomt als je klinkt of zingt kun je ontdekken hoe je staat in het leven, wat je tegenhoudt en wat je juist helpt om helemaal te zijn. Soms is het eerst nog best spannend en zoeken maar dat hoort erbij. Spanning, verlegenheid of juist plezier mogen allemaal meeklinken. Dan worden drempels al doende overschreden. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij bent. Die stem laten klinken, met de groep en als je wilt alleen, is pure magie, elke keer weer.

Ervaring met zingen is niet nodig!

 

Over de trainer

Het weekend wordt gegeven door Marius Engelbrecht. Marius heeft 25 jaar ervaring in het geven van workshops, trainingen en individuele begeleiding. Hij is auteur van Oerzang. De kracht van stemexpressie (Panta Rhei 22e druk 2021).

 

Meer informatie en aanmelden

Prijs incl. maaltijden en overnachtingen:
€ 480,-  met overnachting in twee- of driepersoonskamer
€ 530,- met overnachting in eenpersoonskamer

Aanmelden voor dit event kan via de website van Marius

Voor vragen over dit weekend kun je mailen naar info@mariusengelbrecht.nl of naar info@zonnehuis.nl

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

11 - 13 okt 2024

Tijd

Gehele dag

Organisator

Marius Engelbrecht Training en Opleiding
Telefoon
0648494358
Email
info@mariusengelbrecht.nl
Website
http://www.mariusengelbrecht.nl
QR code

Gerelateerde evenementen