Mindbody retreat – Mariet Rutten

Balans & Herstel Retraite

Deze retraite is speciaal gericht op balans en herstel bij stress, ziekte en pijn, na een periode van afwezigheid, revalidatie of als mantelzorger of hulpverlener in de intensieve zorg. Een retraite is een cadeau aan jezelf. Zorgen voor jezelf vanuit compassie. Helemaal weer thuiskomen bij jezelf vanuit ontspanning en aandacht.

In deze retraite sta jij centraal. Het programma, de ambiance en de tijd zijn ondersteunend aan jouw proces, op een prachtige plek die je inspireert en tot rust brengt. Het thema van dit weekend is Zijn in Aandacht. Een heel weekend voor jou. Want dat gun je jezelf na wat je in de afgelopen periode hebt meegemaakt of na alle zorg voor anderen. Er is aandacht voor een reset, heling en herstel, door afstemming op jezelf en je behoeften vanuit vriendelijke aandacht en zacht bewegen. Zachtheid als tegenhanger voor de hardheid van overleven, doorgaan bij tegenslag in leven door stress, verlies en rouw, ziekte en/of pijn.

De kern van mindfulness en yoga is leven vanuit je ziel. Meditatie ondersteunt dit proces doordat het je opmerkzaam maakt, vertraagt en dichterbij jezelf brengt. We verblijven en beoefenen met elkaar grotendeels in stilte. Zo kunnen we ons dieper (leren) verbinden en afstemmen op ons lichaam, onze zintuigen, energie en de elementen van de natuur in en om ons. Je maakt contact met de kalmte, mildheid en rust in jezelf.

In deze retraite werken we naast herstelyoga (restorative yoga) vanuit 3 meditatievormen: begeleide aandachtmeditaties vanuit de mindfulness, stiltemeditaties vanuit de Boeddhistische traditie en loop-/wandelmeditatie in de natuur. En er is ruimte voor individuele gesprekken.

Lees hier meer over de inhoud en de praktische details van deze Mindbody-retraite

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

26 - 28 apr 2024

Tijd

Gehele dag
QR code

Gerelateerde evenementen