Beter ademen Retraite – Marleen van den Hout

Heb je al het een en ander aan zelfontwikkeling gedaan? Wil je nog meer samenvallen met jezelf, je potentie verder ontvouwen en je leven volledig in flow brengen? Deze retraite door Marleen van den Hout verbind jou dieper met jezelf, anderen en het universum. Het geeft jou de mogelijkheid een ware doorbraak in je leven te brengen. Het zorgvuldige na traject zorgt er voor dat je bij thuiskomst stapsgewijs het nieuwe integreert in je dagelijks leven.

Adem is leven en daarmee de kern van je bestaan. De manier waarop je ademt spiegelt immers het functioneren van lichaam en geest. Om die reden is goed ademen zo belangrijk. Krachtig en laag ademen duidt bijvoorbeeld op daadkracht, een langzame ademhaling leidt tot innerlijke rust. Volledig ademen helpt voor betere sportprestaties. Één van de meest onderschatte middelen om het beste uit jezelf te halen is goed ademen.

In onze samenleving zijn wij van een natuurlijke ademhaling afgedwaald. Het tempo, de hoge eisen en toenemende stress drijft onze ademhaling omhoog en versnelt het ritme. Dit patroon veroorzaakt veel klachten zoals gespannen nek- en schouders, migraine of hartkloppingen. Maar ook slaapproblemen, opgejaagd gevoel, duizeligheid of slecht herstel hangen samen met een hoge ademhaling. Het gevolg is dat je kwetsbaar, vermoeid of geïrriteerd raakt.

Hoe meer jij de regie over je ademhaling terugkrijgt, des beter zit je in je vel. Je vindt meer innerlijke rust en voelt je energieker.

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

03 - 08 apr 2023
Verlopen!

Organisator

Marleen van den Hout
Telefoon
038 - 422 06 00
Email
mail@marleenvandenhout.nl
Website
https://www.marleenvandenhout.nl
QR code

Gerelateerde evenementen