Ademen tot in je ziel – Marleen van den Hout

Laag voor laag ontvouwen

Tijdens de zesdaagse retraite doorloop je alle vormen van Ademen tot in je ziel. Je stelt je verlangens en doelen vast en werkt vanuit grote eenvoud om die te realiseren, zo alomvattend mogelijk. Je laat het onderbewuste bewust worden en ontvouwt laag voor laag wat er in je leeft. Zo kom je op je meest pure zelf uit. Ademend tot in je ziel: regulerend, bevrijdend en helend.

Diepe ontspanning

De zesdaagse retraite geeft je de tijd en technieken om dieper te ontspannen dan in elk ander programma. Hierdoor ontstaat nog meer innerlijke veiligheid, vertraging en ruimte voor alles wat maar tevoorschijn wil komen. Je leert te zijn met ongemak en met het nieuwe waar je zo naar verlangde maar niet meer kende.

Complete heling

Je reguleert, bevrijdt en heelt jezelf van onderaf en van binnenuit. Je leert transparant te zijn naar jezelf, zonder oordeel te zijn en jouw levenswijsheid toe te laten op alle lagen van je bestaan. Marleen begeleidt je van mens tot mens, van hart tot hart en vooral van onderbuik tot onderbuik. Want in je onderbuik zit jouw fundament én je vernieuwing. Op die plek weet je je geliefd, vind je jouw vertrouwen en je oorspronkelijke kader zoals je bent vanuit je ziel. Vanuit die plek verrijk jij jezelf en jouw leven. Je valt met jezelf samen, voelt je van betekenis en gesteund door de natuur, god of het universum.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

14 - 19 apr 2025

Organisator

Marleen van den Hout
Telefoon
038 - 422 06 00
Email
mail@marleenvandenhout.nl
Website
https://www.marleenvandenhout.nl

Andere Organisatoren

't Zonnehuis
Email
info@zonnehuis.nl

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen