Bezin- en Beziel Nieuwjaars Retraite

Met rust, focus en nieuwe energie 2023 in! Waar sta je nu? Stop je energie in de juiste dingen? Leveren je werk, relaties en sociale leven de zingeving en voldoening op die je zoekt?

Hoe zou het zijn om de tijd en rust te nemen om oude structuren en denkwijzen te onderzoeken en los te laten wat je niet meer dient? De balans tussen je hoofd en je hart weer vinden, en de levendigheid te herontdekken die het geeft als je focus en bezieling ervaart in je dagelijks leven.

Tijdens de Bezin & Beziel- Nieuwjaarsretraite neem je vier dagen de tijd om stil te staan. Vier dagen buiten de dagelijkse hectiek, in de rust van de winterse natuur. We nemen de ruimte om de rust te vinden van waaruit je kunt voelen wat je in 2023 te doen hebt, én daar ook echt voor te gaan.

Tijd voor jezelf om overzicht te creëren. Want de stip op de horizon die voortvloeit uit rust en contact met jezelf, is geheid een andere dan wanneer de waan van de dag heerst. Stil worden, omkijken, reflecteren en creëren vanuit flow en inspiratie. Dat is de essentie van deze 4-daagse retraite.

Deelname aan deze training kan tegen gereduceerde kosten door gebruik te maken van het STAP-budget! Dit is € 1.000,- opleidingstegoed dat je kunt aanvragen bij UWV. Lees op https://www.marion.tc/trainingen/bezin-beziel-eindejaarsretraite verder hoe je dat exact kunt doen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

05 - 07 jan 2024

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen