Lomi Lomi Tempelstijl Gevorderdentraining

Deze vierdaagse training neemt je mee dieper in de wereld van het transformerende lichaamswerk van de Kahuna Masters uit Hawaï.
Het verdiept je Lomi Lomi beoefening en geeft je meer tools om je cliënten te helpen spanning en trauma te verlichten en los te laten. De specifieke gewrichtsmobilisaties zijn hierbij zeer effectief. Ook zal een verdere verdieping van de Huna-kennis en principes van Hawaïaanse spiritualiteit worden aangeboden om heling in je eigen en andermans leven te bevorderen.

Voor wie?

Deze Lomi Lomi training is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het geven van Lomi Lomi Tempelstijl. Je hebt de basistraining bij WoW Ricardo gevolgd of bij een traditionele Lomi Lomi school in Nederland of het buitenland in de stijl van Abraham Kawaï. Dit overleg je bij aanmelding.

Wat leer je?

 • Unieke diepe gewrichtsmobilisaties
  In het weefsel rond de botten houden we veel energie van trauma vast. De mobilisatie van de gewrichten heeft tot doel dit te verwijderen en vrijheid, mobiliteit en meer vitaliteit te creëren.
 • Zijligging of zwangerschap Lomi Lomi
  Voor zwangere vrouwen is dit de ultieme behandeling voor zowel moeder als kind. Verder heeft het veel therapeutische eigenschappen om tal van klachten als rugpijn te verlichten, vocht af te voeren, ontspanning te brengen, slaapproblemen te verminderen, enz.
 • Vierhanden Lomi Lomi
  Lomi Lomi is een van de weinige vormen van lichaamswerk die zich uitstekend leent voor massage met meerdere handen. Meer handen ontvangen is echt een unieke en sublieme ervaring voor iedereen die van lichaamswerk houdt.
 • Ho’oponopono
  Er kan geen enkele vorm van traditioneel effectief Hawaïiaans helingswerk zijn zonder Ho’oponopono. Daarom laat ik je kennis maken met de werking van Ho’oponopono.

Lees voor meer details over dit evenement en het aanmelden hier verder.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

02 - 05 nov 2024

Tijd

Gehele dag

Organisator

Ricardo Balkhoven
Ricardo Balkhoven
Website
https://wowricardo.com/

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen