Leem retraite – Leren werken met leem

Wat maakt leem nou zo bijzonder? “Het warme gevoel dat je hebt als je in klei leeft, in de zogenaamde derde wereld, ervaar je niet in het westen” zegt Carl Gistens. De man die fossiele tinten uit de aarde tovert onder de naam van Tierrafino is producent (en uitvinder van de leemstuc -afwerking in kleuren van de aarde). Samen met Ardi Armin, de kunstenaar welke hier in ’t Zonnehuis in opdracht van de architect Max van Huut en Ed Vyasa Verhoef (de voormalige eigenaar) bijna 20 jaar geleden een record hoeveelheid aan leem hebben aangebracht in ons van oorsprong Duitse pand, gaan we nu weer aan de slag!

We leren hoe te lemen, van de basis t/m de mogelijke toplagen. We zullen onder andere een eetzaal gaan lemen. Verder leren we reparatiewerkzaamheden te verrichten. Zoals je gewend bent is er ook ruimte voor heerlijk eten, yoga en meditatie.

Voor de vroege vogels is er een mooie aanbieding. Er blijkt veel animo en er zijn maximaal 12 plekken. Ben je nieuwsgierig naar de kunst (en alle ins en outs) van leem, wees er dan snel bij!

Basisprogramma vrijdag 9:00 t/m maandag 12:00 inclusief overnachtingen, maaltijden en yoga e.d. € 395,-
Early bird (tot 1-6-22) € 295,-
Toeslag 1-persoonskamer € 100,-
Leem Retraite – Chipta

Leem-/workshop dagen zijn vrijdag 22 t/m zondag 24 juli. T/m maandag blijven is dus geen must, gewoon fijn🌞

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

22 - 25 jul 2022

Organisator

Vasu Coaching - Bas Kniest
Telefoon
06 - 37 61 83 20
Email
info@vasucoaching.nl
Website
https://vasucoaching.nl

Meer Info

Meer Lezen
QR code

Gerelateerde evenementen