Inspira – Leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsprogramma De kracht van het onbewuste

De missie van Inspira is het ontwikkelen van authentieke, zelfbewuste en vooruitstrevende leiders die in hun handelen voor liefde durven kiezen. Stevig en vanuit eigen kracht. Zij gaan eerst de verbinding met zichzelf aan en reiken daarna uit naar een ander om in verbinding duurzame resultaten te creëren.

Versterk je leiderschap vanuit je essentie

In dit leiderschapsprogramma leer je hoe je dichtbij jezelf blijft, waar je ook bent. Als je vanuit je essentie je leven wilt leiden, als je je ware kracht wil vrijmaken, dan is deze training iets voor jou.

Waarom is dit leiderschapsprogramma NU belangrijk?

We leven in een tijd waarin alles veel sneller gaat, complexer en dynamischer wordt. Dit leidt tot een hoge mate van onvoorspelbaarheid en onzekerheid. Er is geen eenduidig antwoord. Ratio en beheersing zijn niet meer voldoende om effectief te leiden. Adaptief vermogen is cruciaal, net zoals trouw blijven aan jezelf. In deze tijd is een hoger bewustzijn nodig om goed te kunnen leiden.

De inspirerende leiders van dit moment zijn in staat angst en onzekerheid om te zetten in vertrouwen. Ze zijn bewust van zichzelf en hebben transformationeel vermogen. Ze zetten zichzelf in als instrument en krijgen daarmee de kracht van het collectief vrij. Niet door het juiste antwoord te geven, maar door de goede richting te wijzen en zichzelf te laten zien.

Wat is het resultaat ?

  • Je krijgt meer zicht op de diepere lagen in jezelf en op je primaire reacties.
  • Je doorleeft blokkades die je potentieel versluieren.
  • Je leert hoe je kunt blijven leiden vanuit je hart.
  • Je leert op je eigen grond te blijven en de ander op zijn grond te laten.
  • Je persoonlijke kracht, je vermogen tot verbinden en je impact nemen toe.

Lees voor meer informatie hier verder

Het evenement is afgelopen.

Datum

09 - 13 okt 2023
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen