Koude Training (+ ijsbad)

Een uitgebreide workshop waarin alles voorbij komt; mindset, focus, meditatie, theorie, verschillende ademtechnieken en warming-up. Plus een verwarmende afsluiter. En het ijsbad zelf natuurlijk!

Wil je leren ontspannen, toelaten, echt die totale overgave ervaren? Uit jouw comfortzone stappen? Je immuunsysteem en zelfvertrouwen boosten? Afrekenen met koudwatervrees, winterhanden, welvaartziektes?

Dit is je kans. Tevens de perfecte voorbereiding op een heerlijk winterzwemmen – of sneeuwengelen maken – seizoen.

De afgelopen 7 jaar werkten we samen met verschillende soorten instructeurs. Van de Wim Hof Methode tot en met het Russische winterzwemmen. We organiseerden het wekelijkse winterzwemmen in Zwolle en gaven heel veel koude trainingen, op scholen, bij bedrijven, aan particulieren, kinderen van 8 t/m volwassenen van 70+.

Iedereen kán het, de vraag is of jij je geroepen voelt, of er ergens diep van binnen zoiets is dat zegt, ja ik wil! Sowieso interessant om eens stil te staan bij jouw intentie. Ook daar is ruimte voor tijdens deze workshop.

Tegenwoordig werken we samen met prachtige mensen op een unieke locatie. We dippen in een ijsbad op het terras/veld of in de bron van de waterval, afhankelijk van de buitentemperatuur.

Meld je gauw aan, vol is vol!

Het evenement is afgelopen.

Datum

10 dec 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 14:00

Prijs

€108,00

Organisator

't Zonnehuis
Email
info@zonnehuis.nl
QR code

Gerelateerde evenementen