Winterretraite – Tijd voor mij! (Groeicirkel)

Ontspanning, Balans, Verdieping
Heerlijke ontspannen yogasessies, verdiepende systemische opstellingen en allerlei creatieve of mindfulness-oefeningen brengen je terug in je eigen stroom, dicht bij jezelf. Kom dwalen door het winterse Veluwse bos, en mijmeren over het jaar dat achter en ook vóór je ligt. Deze retraite is ideaal om uit te rusten, op te laden en nieuwe balans en inspiratie te vinden. Door je lijf te voelen en (mindful) stil te staan bij wat je ervaart in het moment maak je als vanzelf ook verbinding met je diepere weten en wijsheid.

Door systemische oefeningen en bijvoorbeeld ‘zielskaarten maken’ (een creatief en intuïtief collage-proces) krijg je meer overzicht en inzicht in wat er speelt in jou en in je leven. Je doet ervaringen op die je makkelijk in je dagelijkse leven mee kunt nemen voor meer balans, innerlijke rust en vreugde.  Je kunt (optioneel) ook een ontspannende massage boeken. 

De yogavorm die we beoefenen is de DRU-yoga, een vorm die toegankelijk en geschikt is voor iedereen, ongeacht ervaring of conditie. DRU-yoga wordt ook wel yoga van het hart genoemd. Het neemt je in zachte vloeiende bewegingen mee naar je gevoel  en de wijsheid in jezelf.

Aanmelden en meer informatie? Klik hier.

 

Het evenement is afgelopen.

Datum

27 - 30 dec 2021
Verlopen!
QR code

Gerelateerde evenementen