Extra Stilte Weekend

Met Hemelvaart geven Mitzi Gras en Rob Holdrinet een drie daags stilteweekend  in het Zonnehuis. Beiden zijn zeer ervaren in het begeleiden van stilteretraites, meditaties en persoonlijke processen die daarin plaatsvinden.

Je kunt deze dagen gebruiken om tot rust te komen, aandacht te schenken aan iets wat er momenteel gaande is in je leven en wat om verwerking vraagt. Of om eens stil te staan bij jezelf, je diepere gevoelens en het pad wat je momenteel bewandelt. Ook kun je de dagen gebruiken om je innerlijke bron van rust en stilte te voeden en te versterken, zodat je beter bestand bent tegen de hectiek van de buitenwereld.

Het weekend start op vrijdagmiddag om 2 uur met een gezamenlijke startronde. We maken kennis, leggen de praktische gang van zaken uit en maken een overgang van de buitenwereld naar de stilte en je binnenwereld. We helpen je een beginpunt te vinden voor jezelf van waaruit je de dagen ingaat. De dagen zijn verder in stilte. Op verschillende momenten van de dag (ochtend, middag en avond) zijn er begeleide meditaties en aandachtsoefeningen. We ronden zondagmiddag om 5 uur gezamenlijk af.

Het proces wat op gang komt in de stilte wordt op subtiele wijze begeleid door uitleg tussendoor en verdieping tijdens een individueel gesprek. Alle begeleide momenten zijn facultatief en je kunt je eigen gang gaan.  Er is een creatieve ruimte, waar je kunt schrijven, schilderen en boetseren. Er gaat een masseuse mee die zorgt voor ayurvedische massage en voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner (vegetarisch) wordt gezorgd. Er zijn volop wandelmogelijkheden vanuit het huis.

Het evenement is afgelopen.

Datum

27 - 29 mei 2022
Verlopen!

Prijs

€475,00

Organisator

Mitzi Gras
Telefoon
06 - 45 48 68 88
Email
mitzigras@kpnplanet.nl
Website
https://www.mitzigras.nl

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen