Dreamflow Sound Journey

Dreamflow Sound Journey in het Zonnehuis in Loenen

De helende klanken van het Dreamflow Sound Journey nemen je mee op een innerlijke reis in verbinding met Al dat Is. Deze reis wordt het beste liggend ervaren maar als je moeilijk kunt liggen mag je uiteraard ook zitten. Een Sound Journey is zowel muzikaal als helend en werkt ook nog eens diep ontspannend. Klank is grenzeloos, gaat voorbij tijd en ruimte en weet de ziel rechtstreeks te beroeren. Laat de intuïtief en in het moment gespeelde klank en muziek het voertuig zijn om je te verbinden met je essentie en wees welkom in de tijdloze zone. Ook spelen de subtiele krachten van energiewerk en aroma-therapie een rol in het Dreamflow Sound Journey.
De klanken waarvan je de resonanties zult voelen, worden intuïtief gespeeld. De instrumenten die je vergezellen op deze reis zijn didgeridoo uit Australië, metalen klankschalen uit Nepal en Noord-India, kristallen klankschalen uit Noord-Amerika, keelzang uit Tuva en Mongolië, Native American flutes & drums uit Noord-Amerika, fujara uit Slowakije, Chinese gong en meer.

Kom naar de Retraitecentrum Zonnehuis en reis met ons mee in de Dreamflow om zelf het positieve, diepe effect van onze klanken te ervaren. Een Sound Journey is een ware boost voor je immuunsysteem!

Spelen in Loenen op de Veluwe voelt als thuis voor ons. We spelen geregeld in Loenen waar de bijzondere energie van de bossen van de Veluwe duidelijk aanwezig is.

We heten je van harte welkom!

Het evenement is afgelopen.

Datum

09 apr 2023
Verlopen!

Meer Info

QR code

Gerelateerde evenementen