Winter Dans Retraite

Deze dagen dansen we op de overgang naar het nieuwe jaar. Hoe kijk je terug op 2022, hoe was de relatie met jezelf? Wat wil je meenemen? En welke verlangens leven er in jou voor 2023? In deze donkerste dagen van het jaar ontvangen we dansend het licht in onszelf. Na deze retraite ben je klaar om het nieuwe jaar te beginnen vanuit de realisatie dat jouw ware aard vol is van goedheid en kostbaarheid.

Dans helpt je om je mind te laten verstillen en het contact met je lichaam te herstellen. Door met aandacht te bewegen wordt je je vaak bewust(er) van wat er leeft in jou. De uitnodiging is om steeds voelender aanwezig te zijn en op te merken wat er in jou beweegt en wil bewegen. Hoe beweeg je van binnenuit? Hoe beweeg je als het niet ‘mooi’ hoeft te zijn en jouw eigen expressie de ruimte krijgt? Wat vast zit, komt los door jezelf in beweging te zetten.

Deze retraite biedt je de ruimte om te vertragen en te verstillen, maar ook om de levendigheid in jezelf te ontdekken. Een vast onderdeel is de danswave die langzaam wordt opgebouwd via verschillende soorten muziek. We gebruiken naast dans ook lichaamswerk en Zijnsgeoriënteerde oefeningen. Ook zijn er deelrondes om je ervaring te verdiepen.

Het evenement is afgelopen.

Datum

27 - 30 dec 2022
Verlopen!

Organisator

Centrum Zijnsoriëntatie
Telefoon
030 - 262 1487
Email
centrum@zijn.nu
Website
http://www.centrumzijnsorientatie.nl

Meer Info

Meer Lezen
QR code

Gerelateerde evenementen