Balans & Herstel retraite – Marjan Hulshof en Mariet Rutten

Deze retraite is speciaal gericht op balans en herstel bij stress, ziekte en pijn, na een periode van afwezigheid, revalidatie of als mantelzorger of hulpverlener in de intensieve zorg. In deze retraite sta jij centraal. Het programma, de ambiance en de tijd zijn ondersteunend aan jouw proces, op een prachtige plek die je inspireert en tot rust brengt. Het thema van dit weekend is Zijn in Aandacht. Een heel weekend voor jou om weer thuis te komen bij jezelf vanuit ontspanning en aandacht. Want dat gun je jezelf na wat je in de afgelopen periode hebt meegemaakt of na alle zorg voor anderen.

De kern van mindfulness en yoga is leven vanuit je ziel. Meditatie ondersteunt dit proces. We verblijven en beoefenen met elkaar grotendeels in stilte. Zo kunnen we ons dieper (leren) verbinden en afstemmen op ons lichaam, onze zintuigen, energie en de elementen van de natuur in en om ons. Je maakt contact met de kalmte, mildheid en rust in jezelf.
In deze retraite werken we naast herstelyoga (restorative yoga) vanuit 3 meditatievormen: begeleide aandachtmeditaties vanuit de mindfulness, stiltemeditaties vanuit de Boeddhistische traditie en loop-/wandelmeditatie in de natuur. En er is ruimte voor individuele gesprekken.

De retraite wordt met aandacht en professionaliteit begeleidt door Marjan Hulshof van Yogica en Mariet Rutten van MindBody-Retreat. Beide zijn trainer en coach en thuis in yoga, mindfulness, compassie, gezondheid en herstel.

Het arrangement:
Er is plek voor 15 personen en de hieronder genoemde prijzen zijn all-inclusive voor de hele retraite.
Prijzen:
€ 565,- voor een privé kamer met eigen sanitair
€ 525,- voor een gedeelde kamer met eigen sanitair

Lees hier meer over deze retreat.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

26 - 28 apr 2024

Tijd

16:30 - 16:30

Organisator

Mariet Rutten
Telefoon
06 2713 6069
Email
info@mariet-rutten.nl
Website
https://www.mindbody-retreat.nl/
QR code

Gerelateerde evenementen