Natuurlijk! Koken met Ad

‘Natuurlijk! Koken met Ad’ is een een heerlijk ervaringsweekend waar samen koken en genieten in- en met de natuur samenkomen: de keuken van het hart. 

 

Wat ik je gun, is dat je soepel én met plezier gezond voedsel kunt bereiden waarbij de levenskracht van de natuur tastbaar wordt. Ik wil je helpen om een inspirerende zwieper te geven aan jouw dagelijkse koken door nieuwe ideeën op te doen en te werken met levenskrachtige voedingsmiddelen. Door naast in de keuken ook veel in de natuur te zijn, gaat diezelfde levenskracht ook in jou weer stromen.

 

Natuurlijk gaat dit weekend over ‘samen genieten van goed voedsel’. We gaan hemelse salades, soepen, smeersels en allerlei andere smakelijke gerechten bereiden. Maar het gaat ook over jou als uniek en eigenaardig mens en het wakker maken van je ecologische zelf. Suzanne Valkman neemt je mee naar buiten, de natuur in, en zal je op sprankelende wijze verbinden met jouw wortels en de aarde. Al dat moois van buiten, nemen we mee naar binnen en zullen we gebruiken in het koken en samen delen van voedsel dat op tafel komt. Dimitri Heikamp zal ons hierbij ondersteunen met zijn Griekse gastvrijheid(swortels).


Ik hoop je op 4 oktober te ontvangen,

Ad, Suzanne & Dimitri


(Voor meer informatie: admaas8@gmail.com)

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

05 - 06 okt 2024

Tijd

Gehele dag

Organisator

't Zonnehuis
Email
info@zonnehuis.nl
QR code

Gerelateerde evenementen