Aardevrouwen Gathering – Earthmama Connects

Een oproep aan alle Aardevrouwen: kom en laat je stem horen. Je krijgt de gelegenheid om je verhaal te vertellen. Wat draag jij bij aan de aarde: waar gaat jouw aandacht naar uit? Dit is de tijd dat het vrouwelijke weer in balans wordt gebracht met het mannelijke. Vrouwen zijn de voortrekkers van de nieuwe tijd, nog nooit zijn er zoveel vrouwen actief geweest in het ontwikkelen van zichzelf en hun verbinding met de aarde. Hoe kunnen we met elkaar zorgen voor een betere balans, een betere wereld? Hoe kunnen we thuiskomen bij onszelf en op de aarde?

Wat is jouw visie?

Je krijgt de mogelijkheid om met elkaar je visie uit te wisselen in vrouwen cirkels, die ieder een eigen levensthema hebben: Geboorte, Opvoeding, Onderwijs, Relaties, Gezondheid, Persoonlijke Ontwikkeling en Dood. We gaan onze visies voor een meer natuurlijke toekomst samenstellen en de bedoeling is dat we deze visie naar buiten brengen, zodat we anderen kunnen inspireren. Dit kan via meerdere kanalen: social media, een boek, podcast of video. Daarnaast is er voldoende ruimte voor ontspanning, verbinding en expressie. We gaan bosbaden, bron dippen, dansen en zingen rond het vuur. Het eten is vegetarisch: heerlijk en gezond. All in all een weekend om weer herboren de wereld in te gaan.

Het weekend wordt afgesloten met een mooi Zomer Solstice Ritueel om onze gezamenlijke visies in de kracht van de zon te zetten.

Hier lees je meer over deze Aardevrouwen gathering.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

14 - 16 jun 2024

Tijd

14:00 - 17:00

Organisator

Earthmama Connects - Manon Tromp
Telefoon
06 122 945 80
Email
earthmama@manontromp.com
Website
http://www.manontromp.com/
QR code

Gerelateerde evenementen