7 daagse yoga en transformatie retreat

Bodysattva organiseert retreats voor de start van jouw grote reset. Je gaat je verbinden met jezelf en met anderen. Door te weten wat je wil ontwerp je jouw authentieke leven. Het maakt niet uit hoe oud je bent, je blijft groeien-reizen- ontwikkelen op weg naar jouw mooiste leven. Je kunt nu jouw transformatie naar je authentieke zelf in gang zetten. Gun jezelf deze persoonlijke ontwikkeling om te ervaren welke eigenschappen je nog meer bezit die jij kunt benutten. Ben jij klaar voor je beste authentieke leven?

Elke dag geven we yoga lessen, meditaties en visualisaties zoals het openen van je Chakra’s. Het pad van yoga is voor iedereen een persoonlijke zoektocht naar een dieper bewustzijn, meer energie en een goede balans. We bieden een volledig programma voor body en mind. Yoga gezonde plantaardige en biologische maaltijden die ook echt lekker zijn!

Aan de hand van de Chakra’s gaan we ons leven onder de loep nemen en achter ons laten wat we niet meer nodig hebben. De workshops vergeving, chakra dance, ecstatic dance, vision board en Aroma therapie inspireren je op je pad naar jouw authentieke zelf.

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen op elk vlak zodat je kunt groeien. Wanneer jij besluit om je beste zelf te worden zul je de mensen om je heen inspireren om hetzelfde te doen.

Meer lezen en boeken? Klik hier.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

25 feb 2023 - 03 mrt 2023

Organisator

Bodysattva
Telefoon
+31(0)6 1709 4330
Email
info@bodysattva.nl
Website
https://bodysattva.nl

Meer Info

Meer Lezen
QR code

Gerelateerde evenementen