3-Daagse Vrouwen Retraite – ‘Bloom from Within🌷’

Een inspirerende en transformerende vrouwenretraite bij het Zonnehuis, een stralende krachtplek midden in de natuur. Drie dagen boordevol verbinding, bezieling en bekrachtiging. Hier duik je de diepte in om volledig tot bloei te komen in een weekend vol verbinding, inspiratie en zinderend ontwaken. Ga je met ons mee?

In full sister support stappen we samen in een cirkel van verbinding. Een veilige bedding waarin je verzacht. We vieren onze kracht en eigenheid. Hier kun je delen, huilen, dansen, lachen, verstillen. Hier kun je zijn. Hier kom je thuis. Thuis in je Hart. Thuis in Jezelf.

Yoga, dans, beweging, verstilling, ceremonies, hart verbindingen, storytelling, ademwerk, meditaties en deel cirkels,  elke samenkomst is verdiepend waarbij je liefdevol wordt begeleid in jouw proces.

In onze heilige cirkel bekrachtig je de vlam van kracht, liefde en wijsheid ten volle. Trouw aan jouw pad en de waarachtige kracht die in jou leeft. Onder de warme zonnestralen gaan we in gesprek met onszelf, met elkaar. We schijnen ons licht op dat wat niet meer dient. Wat laat je los, waar geef je ruimte aan om zo meer dan ooit betekenis te geven aan je leven.

 

Dansend onder het zonlicht laten we steeds meer los, dankbaar openen we ons hart voor nieuwe ervaringen om van te groeien en te bloeien.

We delen onze levensverhalen, dromen en verlangens, we geven elkaar de ruimte om te zijn wie we zijn. We komen in contact met ons vuur, onze innerlijke stem, onze levensvreugde en ons diep weten wat ons de weg wijst.

 

We verankeren onze bloeikracht door:

🦋Kundalini Yoga & Chakra balancing sessies

🦋Sacred Healing Ceremony

🦋Femine Breathwork

🦋Mantra Meditaties

🦋Shakti Dance

🦋Sisterhood sharing circles 

🦋Sacred Earth Ceremony

 

Na dit weekend ga je met een grote lach en vol energie en inspiratie weer naar huis. Je voelt je meer dan ooit verbonden met je eigen kern, jouw kracht en wijsheid. En je weet: When Women rise, we lift up all around us

 

Voel je JAAA, wat een prachtig cadeau voor mijzelf? Reserveer dan gauw plekje in de cirkel via maaikeaker@hotmail.com,  je bent zo welkom ❤️

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

31 mrt 2023 - 02 apr 2023
QR code

Gerelateerde evenementen