Chantal: kok

Wat brengt je bij ‘t Zonnehuis?

Ik ben via een oproepje op Facebook bij ‘t Zonnehuis terechtgekomen en voelde me vanaf de eerste stap binnen meteen heel erg welkom.

Waar komen we je tegen?

Ik ben als kok bij ‘t Zonnehuis werkzaam. Mijn passie is creatief en gezond koken voor mensen en hiermee bijdragen aan een fijne, gezonde, liefdevolle en harmonieuze wereld.

Door mijn achtergrond als etaleur en decorateur in de evenementenbranche besteed ik veel aandacht aan de presentatie van mijn gerechten en ben ik gewend om in een stressvolle omgeving te werken en rustig te blijven.

Waar woon je? Hoe ziet je leven er verder uit?

Ik woon in het bosrijke Zeist samen met mijn dochter van 15. Daarnaast heb ik een hele lieve vriend die in Nijmegen woont waar ik ook regelmatig kom. Ik hou van dansen, yoga, wandelen, theater en erop uit trekken.

Sinds een jaar of 7 ben ik geïnteresseerd geraakt in thee en ayurveda en dit zie je terug in mijn kookstijl en manier van leven en ontwikkel ik steeds verder. Naast retreat kok en cateraar ben ik ook ayurveda voeding- en leefstijlcoach, en massagetherapeut met een praktijk aan huis.

Wat inspireert jou?  

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, culturen en de mensen om mij heen en stem mijn maaltijden het liefst af op processen van de groep vanuit ayurvedisch perspectief.

Wat zijn ingrediënten voor een goede werkdag bij ‘t Zonnehuis?

Ik vind het heerlijk om in een rustige en open omgeving te werken met een heerlijk muziekje op de achtergrond en vind het ook leuk als er mensen in de keuken langskomen en vertel dan graag waar ik mee bezig ben.

Ik hoop nog lang als kok verbonden te zijn aan het Zonnehuis met mijn zonnige, kleurrijke en verzorgde maaltijden.