Bas: eigenaar Zonnehuis

Mijn naam is Bas Kniest; ik ben eigenaar van ’t Zonnehuis en ben zelf in ‘t Zonnehuis geboren. Mijn ouders hebben dit lange tijd gerund als hotel, zij verkochten het 18 jaar geleden waarna het een spiritueel centrum werd.

De laatste jaren gaf ik hier zelf retraites, coaching en mindfulness en koude training. Eind 2019 was ik bij het centrum van een vriend in Zuid-Frankrijk en besefte: ‘nu mag het gebeuren’. Sinds januari 2021 heb ik ‘t Zonnehuis officieel overgenomen.

Samen met een fantastisch team zorgen wij ervoor dat mensen zich hier thuis voelen, ontspannen en weer bij hun kern komen. Dat kan zijn in een retraite of workshop; in de prachtige natuur hier; door coaching, ademsessies en koude training, massage behandelingen, mooie ontmoetingen of gewoon door hier te Zijn.

Ik ben blij en dankbaar op deze manier dienend te mogen zijn en de activiteiten van ’t Zonnehuis in een modern jasje voort te zetten.

Wij zijn open voor particulieren (persoonlijke retraite) en ook het bedrijfsleven (thema retraite) vindt hier een oplaadpunt en inspiratie bubbel.