Astrid: eigenaar Zonnehuisjes

Ik ben hier terecht gekomen als partner van Bas.  Aangezien we samenwonen in het Zonnehuis, met ons hondje Sam, krijg ik veel mee van wat er gebeurt en ondersteun ik Bas waar nodig. Dit is vooral aan de basis; personeel, overzicht, structuur en visie. Ik hou me daarnaast voornamelijk bezig met alles rondom het Zonnehuis; de tuinen en de verhuur van de boshuisjes.

Verder ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige, organiseer ik Spaanse taaluitwisselingen in Arnhem (Intercambio Arnhem), hou ik me bezig met yoga, meditatie, dansen en studeer ik cranio sacraal therapie en de polyvagaal theorie. Dit laatste heeft mijn passie; mensen zich weer veilig in hun lichaam laten voelen.

Het Zonnehuis voelt voor mij als een droomplek waar ik mag wonen met de leukste man ever én mijn talenten mag ontwikkelen en mijn valkuilen mag tegenkomen, oordeelloos. Alles is hier mogelijk, we creëeren, we leren, we spelen en we laten los wat niet meer dient, vanuit liefde en vrijheid.

Mijn intentie voor het Zonnehuis is een laagdrempelige, liefdevolle plek co-creëren waar mensen even alles los mogen laten en weer bij zichzelf kunnen komen, met behulp van de natuur, de rust, het dagelijks ritme dat we bieden in het Zonnehuis. Het is een veilige, oordeel loze plek waar we mogen zijn zoals we zijn en we herinnerd mogen worden aan de liefde en het licht in ons.

astrid@zonnehuis.nl
Tel. 06-43001034