Astrid: Back Office & Team Coördinator

Ik ben Astrid, 42 jaar en de partner van Bas. We hebben twee honden, Sam & Buddha, en twee katten, Ami & Puk. Onze katten zijn aanhankelijk en nieuwsgierig, en zorgen voor muizenbestrijding in de gehele omgeving.

Voor ‘t Zonnehuis werk ik als team coordinator en planner, en ben ik veel te vinden in de tuinen, in de weer met plantjes en onderhoud.

Ik volg verscheidene natuurcursussen, waaronder via Vitale Vakantieparken en IVN, voor een nog mooiere natuurbeleving voor gasten. We experimenteren met de aanleg van een bloemenzee, blote voetenpaden, doordachte keuzes met betrekking tot beplanting en het aantrekken van bepaalde diersoorten, insectenhotels, kweekbakken, maaibeheer, bodemverbetering, afwatering en hopelijk in de toekomst de aanleg van een grote zwemvijver. Ook duurzaamheid en slim composteren hebben mijn aandacht. Alles vanuit respect, kennis en samenwerking met de natuur en de verschillende diersoorten.
Van de insecten tot de reeën, vogels, egels, uilen, vleermuizen, vossen, dassen. Daar hoort helaas ook het bestrijden van plagen bij om beschadiging door muizen, marters of insecten binnenshuis te voorkomen. Zo tussen bos en korenvelden zijn er heel veel dieren te vinden!

Verder ben ik werkzaam als freelance verpleegkundige, organiseer ik Spaanse taaluitwisselingen in Arnhem (Intercambio Arnhem), hou ik me bezig met yoga, dansen en bestudeer ik de polyvagaal theorie. Dit laatste heeft mijn passie; mensen zich weer veilig in hun lichaam laten voelen, door middel van educatie over het autonome zenuwstelsel, verbinden met elkaar en het meegeven van praktische tools.

Dit ‘boseiland’ voelt voor mij als een droomplek waar ik mag spelen én mijn talenten mag ontwikkelen. Alles is hier mogelijk, we creëeren, we leren, we spelen en we laten los wat niet meer dient, vanuit liefde en vrijheid.

Mijn intentie voor het hele boseiland is een laagdrempelige, liefdevolle plek co-creëren waar mensen even alles los mogen laten en weer bij zichzelf kunnen komen, back to basic, met behulp van de natuur, de rust, alleen of met anderen. Het is een veilige, geborgen plek waar we mogen zijn zoals we zijn en we herinnerd mogen worden aan de liefde en het licht in ons.