Astrid: eigenaresse Zonnehuisjes

Ik ben Astrid, 41 jaar en de happy eigenaresse van de rode Zonnehuisjes naast ‘t Zonnehuis. Ik hou me bezig met de verhuur (kort en langdurige verhuur, particulieren en voor Zonnehuis gasten) en ben veel te vinden in de tuinen, in de weer met plantjes en onderhoud. Ik ben voornamelijk aanwezig op de aankomstdagen voor de huisjes, maandag, vrijdag en zaterdag.

Verder ben ik werkzaam als freelance verpleegkundige, organiseer ik Spaanse taaluitwisselingen in Arnhem (Intercambio Arnhem), hou ik me bezig met yoga, dansen en bestudeer ik de polyvagaal theorie. Dit laatste heeft mijn passie; mensen zich weer veilig in hun lichaam laten voelen, door middel van educatie over het autonome zenuwstelsel, verbinden met elkaar en het meegeven van praktische tools.

Dit ‘boseiland’ voelt voor mij als een droomplek waar ik mag spelen én mijn talenten mag ontwikkelen. Alles is hier mogelijk, we creëeren, we leren, we spelen en we laten los wat niet meer dient, vanuit liefde en vrijheid.

Mijn intentie voor het hele boseiland is een laagdrempelige, liefdevolle plek co-creëren waar mensen even alles los mogen laten en weer bij zichzelf kunnen komen, back to basic, met behulp van de natuur, de rust, alleen of met anderen. Het is een veilige, oordeelloze plek waar we mogen zijn zoals we zijn en we herinnerd mogen worden aan de liefde en het licht in ons.