André: host en klusser

Mijn naam is André Folkeringa en ik kom sinds september 2021 met grote regelmaat bij het Zonnehuis als klusjesman en als host. Het voelt voor mij als een soort thuis daar ik permanent in mijn camper woon en ook een langere periode bij het Zonnehuis heb gewoond. Ik vind het heerlijk om hier in het groen  en dicht bij de natuur te zijn met allemaal lieve mensen om mij heen. Ik geniet ervan om mij dienstbaar te kunnen maken waardoor deze plek voor zo velen bijdraagt aan het opdoen van een prachtige ervaring.

Als ik niet bij het Zonnehuis ben ben ik vaak bij een community of ben ik onderweg. In de wintermaanden verblijf ik graag in het zuiden om ook daar weer mooie en leerzame ervaringen op te doen. Ik verwonder mij over het wonder dat leven heet waarin we allemaal op weg zijn om te ervaren wie en wat we ten diepste zijn. Dat is voor mij de ultieme reis der reizen en alle moeite waard