Retraite geven in het Zonnehuis

We bieden een uniek all-in concept. Wij verzorgen alles wat nodig is zodat jij je volledig op je retraite kunt focussen. Wij ontvangen graag onderstaande informatie van je.


Midweek is van maandag tot vrijdag, een lang weekend van vrijdag tot maandag. Aankomsttijden vanaf 16:00 uur, vertrek voor 12:00 uur.
* We hebben 14 slaapkamers, waarvan de meeste geschikt voor 2 personen of meer. Geeft tijdig de kamerindeling door.
Geef hieronder aan wat voor een type verblijf je wenst. Een lang weekend is €295 per persoon, een midweek is €395 per persoon. Losse dagen zijn €120,- per persoon per dag. Voor de losse dagen geldt in het weekend een minimum van 2 dagen. Alle arrangementen zijn inclusief ontbijt, lunch, diner en koffie en thee. Bij evenementen met minimaal 15 deelnemers kunnen de trainer en co-trainer kosteloos verblijven. Optie 1 & 3 is alleen van toepassing voor groepen die minimaal 3x per kalenderjaar in het Zonnehuis komen. Is dat de intentie, dan dit graag even vermelden bij overige wensen in dit formulier.
Alle bedragen zijn exclusief BTW (9% voor verblijf, 21% voor de activiteiten).
verblijf
Prijs
    Bedrag
Langweekend €295 pp, Midweek €395 pp.

€120 pp per dag.

1 nacht €1.400, 2 nachten €2.500, drie nachten €3.200


totaal bedrag arrangement
(*) bij het meenemen van eigen bedlinnen wordt een bedrag van €10 per deelnemer op het totaalbedrag in mindering gebracht. Voor €5,- worden de bedden eenmalig voor je opgemaakt (alleen bij verstrekking bedlinnen door het Zonnehuis)

Onze maaltijden zijn zoveel mogelijk vegetarisch, glutenvrij, ayurvedisch, dagvers, biologisch en worden met liefde bereid. Ontbijt 08.00 uur Lunch 13.00 uur Diner 18.00 uur *Andere dieetwensen of afwijken van de vaste tijden? Laat het ons tijdig weten.
Hieronder kan je kiezen voor diverse extra's. Deze gelden alleen voor de midweek, lang weekend en losse dagen en niet voor de zelfvoorzienende groepen. De optie dieetwensen wordt berekend op basis van het aantal en aantal dagen en anatal deelnemers en trainers..
Opties
Prijs
Aantal dagen
Bedrag
Dessert
€ 4,-
Muffin
€ 3,-
Gezonde smoothie
€ 4,-
Amuse
€ 4,-

Opties
Prijs
Aantal bestellingen
Bedrag
Glas wijn (0%)
€ 4,-
Glas bier (0%)
€ 4,-

Opties
Prijs
Aantal deelnemers
Bedrag
Dieetwensen
€ 6,-(p.p,p.d.)

Wil jij jouw retraite nog comfortabeler maken? Dat kan! Aanvullend op jouw eigen programma is het mogelijk deze uit te breiden met activiteiten van het Zonnehuis. Kosten hiervoor zijn €75,- per dag voor de volledige groep. Optie voor de massages zijn in overleg.
Opties
Prijs
Aantal dagen
Prijs
koude training met ijsbad (minimaal 2 uur)
€250,-
Dippen in de bron vd waterval+ wandeling
€75,-
Verbonden ademreis
€ 75,-
Active meditatie
€75,-

Totaal bedrag opties
Totaal bedrag arrangement
Totaal bedrag offerte

Extra service

Lever jij ons de content voor de retraite, workshop of training die je in het Zonnehuis geeft? We zetten je event graag in onze Zonnehuis kalender op de website.

Foto event

We ontvangen graag één of meerdere foto’s bij deze mail passend bij het event. Toegestane formaten: JPG, PNG HR (hoge resolutie), min. 1 MB max 5 MB.
Bedankt voor het invullen.
We zien je graag in het Zonnehuis!

Warme groet van de Zonnecrew!

0%