Overnachten in òf buiten 't Zonnehuis

Wil jij even lekker weg uit de hectiek van de dag? Ontspannen op een plek om jezelf opnieuw te ontdekken? Nieuwe inspiratie op doen? Kom dan bij ons overnachten. Een unieke plek, direct aan het bos. Een plek om heerlijk tot rust te komen. 

Met bijna de regelmaat van de klok zie je reeën en hazen voorbijkomen over de enk, de korenvelden aan de voorzijde. Aan de achterzijde wandel je direct het bos in en spot je dassen, herten, zwijnenfamilies, heel veel vogels en soms salamanders, de hazelworm of ringslangen (niet giftig). Het bos kalmeert de mind, voedt je inspiratie en prikkelt je zintuigen.

Wanneer er geen thema retraite (volledig programma) of persoonlijke retraite (lichte variant) plaatsvindt blijkt er altijd wel een ervaren trainer of beoefenaar aanwezig voor een koude training, dippen in de bron, een ademreis of (actieve) meditatie.

Je bent van harte welkom!

Alles is geregeld zodat jij maximaal kunt ontspannen

Je verblijft in ‘t Zonnehuis, op de groenste plek van Nederland waar de energie magisch is. Geniet van heerlijk een paar daagjes voor jezelf.

Uitkijken over de glooiende velden, omsloten door de bossen, wandel je hier direct het bos of de velden in. Naar de watervallen, de bron en de vennetjes. De uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. Er is veel wild te spotten in het bos!

 

Lang weekend

vrijdag t/m maandag

Midweek

maandag t/m vrijdag

Of korter

Per nacht; wanneer er geen, of alleen persoonlijke (light), retraites plaatsvinden

Omgeving: Aangrenzend fiets (of mountainbike) je wat verder de Loenermark door, naar de Posbank of het Park de Hoge Veluwe met o.a. Sint Hubertus Slot en het Kröller Möller museum. Verder zijn er veel, heel veel toeristische trekpleisters in de omgeving, zoals de Veluwse stoomtrein, recreatieplas Bussloo, Burgers Zoo, de Apenheul, het Openluchtmuseum in Arnhem, Kristalbad, de Spelerij en klimbos Apeldoorn.

Dit levert het jou op

Extra's

L
Previous slide
Next slide

De klantbeleving van andere Zonnehuis gasten

Vragen? Neem contact op