Kom helpen

In het Zonnehuis is er regelmatig plaats voor mensen die als vrijwilliger de handen uit de mouwen willen steken. Bij ons krijg je de mogelijkheid om vrijgevigheid te beoefenen op deze inspirerende plek met een fijne vibe. Vrijwilliger zijn in ‘t Zonnehuis is een retraite op zich. Je vertraagt, verstilt en ontspant er als vanzelf in de prachtige ruimtes, de bosrijke omgeving en ook door de ongedwongen interactie met de bewoners en andere gasten.

Wat valt er zoal te doen als vrijwilliger?

Waar ligt jouw interesse? Je kan je via onderstaand formulier aanmelden, we kijken graag samen met je naar de mogelijkheden. Je kan er ook voor kiezen om eens mee te doen met een werkretreat zodat je een goede indruk krijgt.

L
Previous slide
Next slide


4x per jaar organiseren wij een werkretreat

Samen werken aan een stralend Zonnehuis, dat is een feestje op zich. Verblijf in een heerlijke kamer met uitzicht op groene velden en het bos. Start de dag met een ontspannend ochtendprogramma met yoga of een heerlijke boswandeling, ‘s avonds mantra zingen, dansen, bij het vuur zitten of je laten masseren na een dag vol in- en ontspanning. Leuke mensen leren kennen en samen werken aan een mooie plek. Er worden drie fantastische vegetarische maaltijden per dag geserveerd en wij zorgen uiteraard voor ontspannen vibes. Elke werkretraite is weer anders, in de winterperiode focussen we ons op klussen binnenshuis en in de lente/zomer richten we ons op buiten- en binnen klussen. Tijdens de werkretreat bieden we een compleet programma tegen een sterk gereduceerd tarief. Je kunt deelnemen tegen kostprijs. Verder zijn we natuurlijk dankbaar voor vrijwillige donaties, zo houden we deze retreat toegankelijk (gemiddeld €60 per nacht).

Kijk hier naar de aftermovie van de werkretraite van september afgelopen jaar. Vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen je er meer over. 

Referenties

Meer weten of aanmelden als vrijwilliger?

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.
Liever bellen? Tel. 06 – 37 618 320